fbpx

Viimeisimmät julkaisut

Valimolaiset: NL Acoustics Oy

Hiomotielle on kesän aikana muuttanut uusi valimolainen. NL Acoustics on kansainvälinen teknologiayritys, jonka Suomessa valmistettuja ultraäänikameroita hyödynnetään ennakoivassa kunnossapidossa muun muassa vikojen paikallistamiseen, tuotantoprosessien tehostamiseen sekä energian ja kustannusten säästämiseen. 

Katso »

Valimolaiset: ProMassage tarjoaa monipuolisen kattauksen osteopatia- ja hierontapalveluja

ProMassage on ollut jo useamman vuoden valimolainen, sillä yritys muutti nykyisiin tiloihinsa jo 2015. ProMassage & Osteopathy tarjoaa nimensä mukaisesti hieronta- ja osteopatiapalveluja yksilöllisesti asiakkaan kehoa kuunnellen.

Perustiedot:

  • Yritys: ProMassage & Osteopathy
  • Arvot: Jokaisen asiakkaan yksilöllisyyden arvostaminen ja terveyden tukeminen.
  • Rakennus: Valimotie 13a
  • Henkilöstö: Osteopaatti / koulutettu hieroja Volkan Aktas
  • Muutto Valimo Centeriin: 2015

Valimotie 13a:n aulatilan kanssa samasta kerroksesta löytää ProMassage & Osteopathyn, joka on hieroja–osteopaatti Volkan Aktaksen perustama yritys. Nykyisiin tiloihinsa yritys muutti jo vuonna 2015. Haastattelin Volkania ja pohdin ProMassagen tarjoamia palveluja tavallisen toimistotyöntekijän näkökulmasta. Muutama saattanee muistaakin, että kirjoitin työergonomiaan liittyvän artikkelin syyskuussa, joka löytyy täältä!

Monipuolinen ProMassage

Volkan Aktas, ProMassagen ydinhenkilö, on Valviran rekisteröimä osteopaatti ja urheiluhieroja. Hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 2013 – pyöreät kymmenen vuotta! Hänellä on pitkä kokemus alalta, niin työn kuin urheilun näkökulmasta.

”Työni pohjautuu klassiseen osteopatiaan ja käytän työssäni myös biodynaamista lähestymistapaa. Tarjoan myös lihaskalvojen ja jänteiden avausta. Minulla on pitkä kokemus manuaaliterapiasta ja kouluttaudun jatkuvasti lisää – tällä hetkellä lasten osteopatiaan, fysiologiaan ja embryologiaan. Olen itse harrastanut erilaisia urheilulajeja läpi elämäni, viimeisten vuosien ajan erityisesti crossfitia. Monipuolinen urheilutaustani on antanut minulle ymmärrystä monenlaisten lajien kehollisista haasteista”, Volkan kertoo.

Volkanin kanssa keskustellessa tulee tunne, että asiakassuhteissa todella kuunnellaan ja pureudutaan ongelman juurisyyhyn. ProMassagen yritysilme jatkaa samaa mielikuvaa.

”Terveydenhuollon ammattilaisena yritystoiminnassani tärkeintä on, että kohtaan jokaisen asiakkaan kunnioittaen ja tuomitsematta. Vastaanotolleni voi hakeutua kuka tahansa taustasta ja vaivasta riippumatta”, Volkan jatkaa.

Tilavalintoja ohjaa sijainti ja ympäristön tunnelma

Meitä tietenkin kiinteistönomistajina kiinnostaa, miten eri toimialojen yritykset painottavat vaatimuksiaan toimitiloja etsiessä. Tilojen toiminnallisuuden suhteen onneksi remonteilla pystytään vaikuttamaan moneen asiaan, mutta ihan kaikkia tarpeita edes sen avulla ei pystytä toteuttamaan. Kysyimme Volkanin mielipidettä asiaan; millaisia toimitiloja juuri hänen harjoittamansa yritys arvostaa:

”Yritykseni päivittäisten toimintojen kannalta tärkeää on mukava vastaanottopalvelu, sillä se on ensimmäinen asia, jonka asiakkaani kohtaavat paikan päällä. Sen lisäksi ympäristön tulee olla puhdas ja rauhallinen. Olen päätynyt Pitäjänmäelle, sillä alun perin täällä ei ollut muita osteopaatteja. Pitäjänmäellä on lisäksi iso asiakaskunta, joka koostuu sekä alueella työskentelevistä että alueella asuvista ihmisistä. Pitäjänmäki on hyvien julkisen liikenteen yhteyksien varrella ja myös autoilevat pystyvät saapumaan tänne helposti joka suunnasta ja löytämään parkkipaikkoja”, hän kertoo.

Keskeinen sijainti on yksi merkittävimpiä Valimo Centerin valtteja, mutta toivon tietysti, että hyvien liikenneyhteyksien lisäksi valimolaiset arvostavat myös alueen jatkuvasti kehittyviä palveluja. Volkan kertookin käyttävänsä monipuolisesti Valimo Centerin kaikkia vuokralaisilleen tarjoamia palveluja, kuten edellä mainittua aulapalvelua, talon kuntosalia ja Factoryn lounasravintolaa.

Vinkkejä työssä jaksamiseen

Terveyden ammattilaisen kanssa puhuessa – en voi olla ainoa, joka tulee miettineeksi omaa suhdetta kehoonsa ja sen yksilöllisiin tarpeisiin ja haasteisiin. Kysyin lopuksi Volkanilta, miten hän lähtisi purkamaan uuden asiakkaansa kanssa tilannetta, jossa tavoite on lähteä parantamaan omaa hyvinvointia ja työssä jaksamista kehonsa kautta:

”Terveys on laajempi käsite, johon kuuluu monta osa-aluetta. Terveyttä voidaan korostaa ottamalla huomioon jokainen osa-alue. Ruokavalio, unen ja levon määrä, liikunta, työergonomia ovat esimerkiksi osa-alueita, joista voi lähteä tarkastelemaan omaa hyvinvointiaan ja tekemään tarvittavia muutoksia. Paikallaan oleminen, joka on monille toimistotyöntekijöille tuttua, aiheuttaa keholle tiettyihin paikkoihin kannatuskuormitusta. Sitä keventääkseen pitäisi työpäivänkin aikana tehdä taukojumppaa ja saada liikettä kuormittuviin paikkoihin. Jos tilanne menee siihen pisteeseen, että omat keinot eivät enää auta, niin silloin on parasta hakeutua osteopaatin vastaanotolle”, hän vastaa.

Tavallisen urheilevan henkilön näkökulmasta uni, ruokavalio, liikunta -combo kuulostaa kyllä tutulta, mutta entäpä aarvitseeko ihmisen käydä säännöllisesti hierojalla ja mitä hyötyä siitä olisi?

”Mielestäni jokaisen kannattaisi oman terveyden ja jaksamisen tukemiseksi käydä säännöllisesti hierojalla ja osteopaatilla. Monesti kehon jännitykset ja epätasapainotilat heikentävät kehon kannatusta. Säännöllisen hoidon avulla elää oireettomana paljon tyytyväisemmin”, Volkan jatkaa.

Volkanin mukaan yleisin toimistotyölaisten ongelma on selän ja niskan kiputilat. Kun työskennellään pitkiä aikoja kädet vartalon etupuolella, selkärangan nikamien ja kylkiluiden kannatus heikkenee. Tällaisista syistä johtuviin ongelmiin osteopatiasta on apua ja sen avulla pystytään vahvistamaan kehon kannatusta, jotta keho kannattelisi päätä ja käsiä luonnollisemmin.

ProMassage tarjoaa myös palveluja yrityksille. Esimerkiksi yritys voi solmia ProMassagen kanssa laskutussopimuksen, jossa työntekijä pystyy hyödyntämään hieronta- ja osteopatiapalveluja, ja joista laskutetaan työnantajaa. Mikä ihana työsuhde-etu!

ProMassagen verkkosivuilla kerrotaan laajasti Volkanin tarjoamista palveluista, pääset sinne täältä: www.promassage.fi

Haluatko olla yksi meistä? Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Meillä on yrityksellesi juuri sopivasti tilaa toimia. Kaupan päälle pääset nauttimaan Valimo
Centerin monipuolisista palveluista. Ota yhteyttä jo tänään!