fbpx

Valimotie 13a

Valimotie 13a on Valimo Centerin sydän

Valimotien loivassa kaarteessa kohoaa kuusikerroksinen punatiilinen Valimotie 13a:n rakennus. Se tarjoaa monipuolista, modernia toimistotilaa sekä viihtyisän miljöön. Tilaa löytyy pienistä toimistohotellihuoneista isompiin, omalla sisäänkäynnillä, taukokeittiöillä ja wc-tiloilla varustettuihin kokonaisuuksiin. Rakennuksen yhteyteen kuuluu lämmin autohalli sekä sen päälle sijoittuva pihakansi, josta löytyy lisää vuokralaisten paikoitustilaa. Rakennuksessa on jäähdytetty ilmanvaihto sekä huonekohtainen erillisjäähdytys.

Pääovesta sisään astuessa saavut rakennuksen aulaan, jossa aulapalvelun henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi ja opastaa tarvittaessa oikean yrityksen kerrokseen. Aulapalvelun kautta kulkee kirje- ja pakettipostit, sekä sen kautta on varattavissa esimerkiksi kokoustilat eri kokoisille porukoille.

Valimotie 13a:n katutasossa, heti aulan jälkeen, upeassa korkeassa tilassa valokatetussa tilassa sijaitsee suosittu Factory Pitäjänmäki -lounasravintola, jossa on mukava hengähtää työnteon lomassa. Talon kellarikerroksessa (0. krs) sijaitsee talon oma kuntosali, joka on vuokralaisten käytettävissä vuokraan sisältyvänä palveluna. Samasta kerroksesta löytyy myös pukuhuone, suihku ja saunatilat. Saunan lämpeämisajat naisille ja miehille löydät yhteystiedoista. Talon palvelut ovat kaikkien valimolaisten käytettävissä. Talon palvelut ovat kaikkien valimolaisten käytettävissä.

Lisätiedot