Ota
yhteyttä

Toimivat tilat juuri oikeassa koossa.

Hae vapaata toimitilaa

Vuokrattavat toimitilat Helsingin Pitäjänmäellä

Valimo Centerin toimitilat Helsingin Pitäjänmäellä mukautuvat moneen eri tarpeeseen! Olet lämpimästi tervetullut, etsitpä kymmenen neliön toimistohotellihuonetta tai tuhansien neliöiden toimitilakokonaisuutta. Tutustu vapaisiin toimitiloihimme kertomalla, millaiset toimitilat palvelisivat yritystäsi parhaiten.

Kiinnostavatko vuokrattavat toimitilat? Varaa esittely!

Haluatko tulla tutustumaan Valimo Centerin vapaisiin toimitiloihin Helsingin Pitäjänmäellä? Soita ja tule kylään – kerromme mielellämme lisää toimitiloistamme!

valimo-center-toimisto-nosto-b

Täyden palvelun vuokrattavat toimitilat Helsingissä

Valimo Centerissä yrityksistä pidetään hyvää huolta. Tiloissamme toimii suosittu lounasravintola, lisäksi vuokralaisten käytössä ovat mm. aula- ja postituspalvelut, kuntosali ja sauna.
Lue palveluista lisää >>

valimo-center-toimisto-nosto

VALIMOTIE 13a

Valimotie 13a tarjoaa monipuolista, modernia toimistotilaa sekä viihtyisän miljöön. Tilat ovat jaettavissa pieniin toimistohotellihuoneisiin sekä yhdisteltävissä isoiksikin kokonaisuuksiksi.

valimo-center-valimotie

VALIMOTIE 13b

Kuten jokainen Valimo Centerin kiinteistöistä, on Valimotie 13b hyvä valinta kustannustehokkuutta ja toimivia puitteita arvostaville. Kaikkiin kerroksiin pääsee kulkemaan myös tavarahissillä, lisäksi alakerrassa on hyvä lastauslaituri.

Valimotie_13B_3

HIOMOTIE 3

Hiomotie 3:ssa on vuokrattavana tehokasta, laadukasta ja kohtuuhintaista toimitilaa, joka voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksen tarpeita. Hiomotie 3:n ja Valimotie 10:n tilat ovat yhdistettävissä yhtenäiseksi 2 400 m²:n kokonaisuudeksi yhdessä tasossa sekä kummatkin kiinteistöt yhdistämällä 20 000 m²:n kokoiseksi tilaksi.

Hiomotie_3_1

VALIMOTIE 10

Valimotie 10:n vuokrattavat toimitilat ovat helposti muokattavissa avokonttoreiksi sekä viihtyisiksi kokoustiloiksi. Tiloissa on ESD-lattiavalmius. Kaksi alinta kerrosta ovat korkeampaa tilaa, eli ne soveltuvat erinomaisesti tuotantoon ja kokoonpanoon. Valimotie 10:n tilat ovat yhdistettävissä Hiomotie 3:n kanssa, jolloin saadaan 2 400 m²:n kokonaisuus yhdessä tasossa.

 

valimo-center-hiomotie3