Kipinä kasvaa toimivissa tiloissa

Valimo Center

Helsingin Pitäjänmäellä sijaitseva Valimo Center tarjoaa laadukkaita, monenlaiseen liiketoimintaan mukautuvia toimitiloja kohtuuhintaan vain 20 minuutin päässä ydinkeskustasta. Vuokrattavana on niin pieniä toimistohotellihuoneita kuin laajoja tuhansien neliöiden kokonaisuuksia sekä kaikkea siltä väliltä.

Valimo Centeriin on helppo tulla hyvien joukkoliikenneyhteyksien ansiosta: Valimotiellä sijaitsee lähin bussipysäkki aivan Sporttitalon edessä. Vihdintien bussipysäkille on matkaa vain noin 200 metriä ja Pitäjänmäentien pysäkille noin 350 metriä. Valimon juna-asema sijaitsee 400 metrin päässä Valimo Centeristä. Junalla matka taittuu Valimon asemalta keskustaan kymmenessä minuutissa ja Leppävaaraan kolmessa. Paikalle on helppo tulla myös omalla autolla Kehä I:n ja Turunväylän läheisyyden ansiosta.

Yhteystiedot

Valimo Center
Valimotie 13a
00380 Helsinki

Aulapalvelu

Toimitilojen vuokraus

Neuvottelutilojen vuokraus

puh. 0400 412970
Varaukset tällä hetkellä vain aulapalvelujen kautta.

Vikailmoitukset

Tee vikailmoitus »
Huoltopäivystys 24h puh. 010 270 8889

Saapuminen

Autolla

Valimo Center sjaitsee keskeisellä paikalla Vihdintien ja Pitäjänmäen välissä, lähellä Kehä I:stä ja Turunväylää. Kiinteistöissämme on pysäköintitilaa valimolaisille, lisäksi käytössä on 8 vieraspaikkaa. Valimotie 10:n pihassa sijaitsevat maksulliset pysäköintiruudut, Valimotie 13b:hen pysäköit parkkikiekolla.

Junalla

Lähin juna-asema, Valimon asema, sijaitsee vain 400 metrin päässä Valimo Centeristä. Sieltä matka taittuu Helsingin ydinkeskustaan 10 minuutissa ja Leppävaaraan kolmessa. Lähivuosina valmistuva Raide-Jokeri lisää yhteyksiä entisestään.

Bussilla

Tiheästi liikennöivät joukkoliikenneyhteydet helpottavat saapumista. Lähin bussipysäkki sijaitsee Sporttitalon edessä, jonka lisäksi Vihdintien pysäkki on 350 metrin päässä Valimo Centeristä. Myös poikittaisliikenteen linjat, kuten jokerilinja 550, 54 ja 59, kulkevat alueelta.

Aukioloajat

Aulapalvelu

Arkisin 8.00-16.00

Lounasravintola

Arkisin 10.00-14.00
Katso lounaslista tästä »

Sauna lämpiää naisille

Ma 16-20
Ti 16-20
Ke 16-20

Sauna lämpiää miehille

To 16-20
Pe 16-20
La-Su 10-19

Kuntosali (0. krs)

Avoinna vuokralaisille kulkuavaimella klo 5-21.

Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Ota yhteyttä! Kiinnostuitko, onko kysyttävää? Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Yhteyshenkilönne

Vuokrauspäällikkö
Arto Haavisto
044 906 2226
arto.haavisto@nurmi-yhtiot.fi

Kiinteistökehitysjohtaja
Ville Vairinen
050 358 3184
ville.vairinen@nurmi-yhtiot.fi

Valimotie 13a

Valimotie 13a tarjoaa monipuolista, muunneltavaa toimistotilaa sekä viihtyisän miljöön. Tilaa löytyy yksittäisistä toimistohuoneista aina isoiksi tilakokonaisuuksiksi. Alakerrassa sijaitsee kaikkia vuokralaisia palveleva aulapalvelu sekä suosittu Factory Pitäjänmäki -lounasravintola, jossa on mukava hengähtää työnteon lomassa.

Lue lisää »

Valimotie 13b

Valimotie 13b pitää sisällään perinteistä toimistotilaa, isojakin kokonaisuuksia, joista saa helposti muunneltua omansa nykytarpeiden mukaiseksi. Kaikkiin kuuteen kerrokseen pääsee kulkemaan henkilöhissin lisäksi myös tilavalla tavarahissillä ja sen lisäksi katutasosta löytyy korkeussäädettävä lastauslaituri kuormien purkuun.

Lue lisää »

Valimotie 10

Valimotie 10:ssä eli tutummin Sporttitalon kerroksista löytyy tiloja pienestä suureen. Kaksi alinta kerrosta ovat korkeampaa tilaa, eli ne soveltuvat erinomaisesti tuotantotilaksi. Valimotie 10:n tilat ovat yhdistettävissä Hiomotie 3:n kanssa, jolloin saadaan jopa 2 400 m²:n kokonaisuus yhteen kerrokseen.

Lue lisää »

Hiomotie 3

Hiomotie 3:ssa on vuokrattavana tehokasta ja kohtuuhintaista toimitilaa, joka voidaan remontoida vastaamaan vuokralaisen tarpeita. Kaksi alinta kerrosta ovat korkeampaa tilaa, eli ne soveltuvat erinomaisesti tuotantotilaksi. Hiomotie 3:n ja Valimotie 10:n tilat ovat yhdistettävissä yhtenäiseksi 2 400 m²:n kokonaisuudeksi yhteen kerrokseen sekä kummatkin kiinteistöt yhdistämällä 20 000 m²:n kokoiseksi tilaksi.

Lue lisää »