Valimo Centerin kiinteistöt

Valimo Centerin vuokrattavat toimitilat – joustavat tilat neljässä kiinteistössä

Valimo Center kiinteistökokonaisuus kattaa kaiken kaikkiaan neljä eri kiinteistöä, jotka sijaitsevat aivan lähekkäin. Valimotie 13a on kokonaisuuden päärakennus ja siinä sijaitsevat kaikille vuokralaisillemme kuuluvat palvelut, kuten aulapalvelu, vuokralaisten oma kuntosali, sauna sekä alueen työntekijöitä ja yrittäjiä laajasti palveleva Ravintola Factory Pitäjänmäki.

Valimotie 13a:n kyljessä sijaitsee sisarrakennus 13b, josta pääsee parkkihallin tai pihakannen kautta kulkemaan 13a:n puolelle. Aivan tien toisella puolella sijaitsee myös Sporttitalona tunnettu Valimotie 10 – joka toimii kotina useille urheilujärjestöille, sekä sen yhteydessä Hiomotie 3 rakennus, joka on niin ikään kiinnityksissä Valimotie 10 kanssa.

Valimotie 13a

Valimotie 13a tarjoaa monipuolista, muunneltavaa toimistotilaa sekä viihtyisän miljöön. Tilaa löytyy yksittäisistä toimistohuoneista aina isoiksi tilakokonaisuuksiksi.

Alakerrassa sijaitsee kaikkia vuokralaisia palveleva aulapalvelu sekä suosittu Factory Pitäjänmäki -lounasravintola, jossa on mukava hengähtää työnteon lomassa. Talon kellarikerroksessa (0. krs) sijaitsee talon oma kuntosali, joka on vuokralaisten käytettävissä vuokraan sisältyvänä palveluna. Samasta kerroksesta löytyy myös pukuhuone, suihku ja saunatilat. Saunan lämpeämisajat naisille ja miehille löydät yhteystiedoista. Talon palvelut ovat kaikkien valimolaisten käytettävissä.

Valimotie 13b

Valimotie 13b pitää sisällään perinteistä toimistotilaa, isojakin kokonaisuuksia, joista saa helposti muunneltua omansa nykytarpeiden mukaiseksi. Kaikkiin kuuteen kerrokseen pääsee kulkemaan henkilöhissin lisäksi myös tilavalla tavarahissillä ja sen lisäksi katutasosta löytyy korkeussäädettävä lastauslaituri kuormien purkuun.

Valimotie 13b:stä pääsee kulkemaan 13a:n rakennukseen yläparkkihallin kautta ja rakennuksessa sijaitsevien yritysten käytössä ovatkin kaikki Valimotie 13a:n monipuoliset palvelut: sauna, talon oma kuntosali, lounasravintola ja aulapalvelut.

Valimotie 10

Valimotie 10:ssä eli tutummin Sporttitalon kerroksista löytyy tiloja pienestä suureen. Kaksi alinta kerrosta ovat korkeampaa tilaa, eli ne soveltuvat erinomaisesti tuotantotilaksi. Valimotie 10:n tilat ovat yhdistettävissä Hiomotie 3:n kanssa, jolloin saadaan jopa 2 400 m²:n kokonaisuus yhteen kerrokseen.

Valimotie 10:ssä sijaitsevien yritysten käytössä ovat kaikki Valimotie 13a:n monipuoliset palvelut: sauna, kuntosali, lounasravintola ja aulapalvelut.

Hiomotie 3

Hiomotie 3:ssa on vuokrattavana tehokasta ja kohtuuhintaista toimitilaa, joka voidaan remontoida vastaamaan vuokralaisen tarpeita. Kaksi alinta kerrosta ovat korkeampaa tilaa, eli ne soveltuvat erinomaisesti tuotantotilaksi. Hiomotie 3:n ja Valimotie 10:n tilat ovat yhdistettävissä yhtenäiseksi 2 400 m²:n kokonaisuudeksi yhteen kerrokseen sekä kummatkin kiinteistöt yhdistämällä 20 000 m²:n kokoiseksi tilaksi.

Hiomotie 3:ssa sijaitsevien yritysten käytössä ovat kaikki Valimotie 13a:n monipuoliset palvelut: sauna, kuntosali, lounasravintola ja aulapalvelut.