fbpx

Valimotie 10

Valimotie 10 on talo täynnä urheiluhenkeä

Valimotie 10, myös Sporttitalona tunnetussa rakennuksessa on runsaasti modernisoitua toimitilaa ja suurimpaa osaa siitä asuttaakin erilaiset urheilujärjestöt. 3. kerroksessa sijaitsevat Nagano ja Soul neuvottelutilat, jotka ovat valimolaisten vuokrattavissa aulapalvelusta omaan käyttöön. Kaksi rakennuksen alinta kerrosta ovat korkeampaa tilaa, eli ne soveltuvat erinomaisesti tuotantotilaksi. Rakennuksessa on jäähdytetty ilmanvaihto sekä neuvottelutiloissa jäähdytyskonvektorit.

Valimotie 10 kanssa kiinnityksissä oleva Hiomotie 3 rakennukseen pääsee kulkemaan sisätiloja pitkin ja rakennukset jakavat yhteisen sisäpihan pihakannen sekä katoksen, jossa on pysäköintitilaa. Valimotie 10:n tilat ovat yhdistettävissä Hiomotie 3:n kanssa, jolloin saadaan 2 400 m²:n kokonaisuus yhteen kerrokseen.

Kaikkien Valimo Centerissä sijaitsevien yritysten käytössä ovat kaikki Valimotie 13a:n monipuoliset palvelut: aula- ja postituspalvelut, sauna, talon oma kuntosali (0. krs) sekä alueen työntekijöitä ja yrittäjiä laajasti palveleva Ravintola Factory Pitäjänmäki.

Lisätiedot