Ota
yhteyttä

Valimo Centerissä tapahtuu taas - aina ajan tasalla

Ajankohtaista

Mukavaa, että nykyaikaiset, yritysten tarpeisiin mukautuvat toimitilat Helsingin Pitäjänmäellä kiinnostavat sinua! Valimo Centerin vuokrattavat toimitilat ovat oivallinen valinta yrityksille, jotka arvostavat joustavia puitteita, kustannustehokkuutta, inspiroivaa yhteisöä sekä nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Tutustu ajankohtaisiin uutisiimme ja pysyt kartalla siitä, mitä Valimo Centerissä tapahtuu!

21.9.2020

Ravintola Factory tarjoaa maittavan lounaan Valimo Centerissä

Valimo Centerin Valimotie 13 A:n eteisaulaan leijailee herkullinen tuoksu ja korviin kantautuu iloinen puheensorina. Ravintola Factoryn lounasruokailijoita tulee ja menee pitkin päivää. Factorystä huokuu tekemisen meininki. Yrityksen palveluihin kuuluu lounasruokailun lisäksi myös yritysjuhlat ja -tarjoilut sekä vaikka lounasravintolan rakentaminen asiakkaan tiloihin.

Ruokien valmistus tapahtuu ravintolan omassa keittiössä, omien kokkien valmistamana. Valmistuotteita ei Factoryssä käytetä ja kokit tekevät muutakin kuin lämmittävät ruokaa. Tarjoilut kattavat laaja-alaisen paketin lounasruokailussa, jossa samaan hintaan kuuluu myös kahvi ja jälkiruoka. Valimo Centerissä onkin mainetta niittänyt lettutorstai, jolloin kannattaa saapua paikalle. Ravintola Factoryn lounas tarjoillaan arkipäivisin klo 10-14.

19.9.2020

Vapaat toimitilat nyt entistä helpommin tutustuttavissa

Valimo Centerin ilme kokee täydellisen muodonmuutoksen syys- ja lokakuun vaihteessa 2020. ”Kuten kaikessa toiminnassamme, pyrkimyksenämme on aina palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Uudistimme Valimo Centerin nettisivut, jotta olennainen tieto on aina helposti ja nopeasti löydettävissä: niin nykyisten kuin tulevien valimolaisten toimesta”, kertoo toimitilojen vuokrauksesta vastaava Ville Vairinen.

Nettisivu-uudistuksen myötä vapaisiin, vuokrattavana oleviin toimitiloihin tutustuminen on entistäkin vaivattomampaa. Omaa liiketoimintaa tukevat toimitilat löytyvät nopeasti uuden toimitilavalitsimen kautta. Voit myös tiedustella vapaita toimitiloja Valimo Centeriltä: Alina Tuonoselta numerosta 040 931 9055, Ville Vairiselta numerosta 050 358 3184 tai sähköpostitse osoitteesta info@nurmi-yhtiot.fi.

2 kuukautta sitten

Valimo Center

Etsitkö uutta toimitilaa? Tutustu Valimo Centerin vuokrattaviin toimitiloihin Pitäjänmäellä vain 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta! Tarjoamme kattavasti palvelevia, moneen muuntuvia tiloja niin pienille, keskikokoisille kuin suurille yrityksille – aina yksittäisistä toimistohotellihuoneista kokonaisiin kerroksiin.

✅ Toimivat tilat kohtuuhintaan lähellä Helsingin ydinkeskustaa
✅ Helposti saavutettavissa julkisilla ja omalla autolla
✅ Kattavat oheispalvelut: yhteiset neuvottelutilat, kuntosali, sauna, ravintola, aula- ja postituspalvelut
✅ Neljä kiinteistöä, runsaasti valinnanvaraa

Ota yhteyttä vaikka heti!

Alina Tuononen, puh. 040 624 0344
Ville Vairinen, puh. 050 358 3184
info@nurmi-yhtiot.fi

Valimo Center, Valimotie 13 A, 00380 Helsinki
... Katso lisääKatso vähemmän

Katso facebookissa

3 kuukautta sitten

Valimo Center

Valimo Center ... Katso lisääKatso vähemmän

Katso facebookissa

3 kuukautta sitten

Valimo Center

Henkilön Valimo Center kansikuva ... Katso lisääKatso vähemmän

Katso facebookissa