Ota
yhteyttä

Valimo Centerissä tapahtuu taas - aina ajan tasalla

Ajankohtaista

Mukavaa, että nykyaikaiset, yritysten tarpeisiin mukautuvat toimitilat Helsingin Pitäjänmäellä kiinnostavat sinua! Valimo Centerin vuokrattavat toimitilat ovat oivallinen valinta yrityksille, jotka arvostavat joustavia puitteita, kustannustehokkuutta, inspiroivaa yhteisöä sekä nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Tutustu ajankohtaisiin uutisiimme ja pysyt kartalla siitä, mitä Valimo Centerissä tapahtuu!

18.12.2020

Valimo Centerin askel kohti hiilineutraaliutta

Ensi vuonna tapahtuu merkittävä ilmastoteko Valimotiellä!

Valimo Centerin kiinteistöjen hiilijalanjälkeä tullaan pienentämään ensi vuodesta alkaen. CO2-päästöt pienenevät yli 1000 tonnin edestä vuosittain. Tähän pääsemiseksi tulemme päivittämään energiantuotantojärjestelmiä sekä hyödyntämään kiinteistöjen hukkalämpöjä entistäkin tehokkaammin.

Taloteknisten muutoksien yhteydessä tulemme päivittämään jäähdytysjärjestelmät sekä päivitämme ilmanvaihtokoneet 2020-luvulle. Näiden muutoksien avulla voimme tarjota Valimolaisille entistä paremmat työskentelyolosuhteet.

Toimenpiteet eivät haittaa tilojen käyttäjiä, koska pääosin työt tullaan toteuttamaan teknisessä tilassa. Ainoa työvaihe, joka tehdään vuokralaisten tiloissa on ilmanvaihdon muutos- ja säätötyöt.

Saneeraukseen pääurakoitsijana toimii Enerz Oy. Tarkemmat tiedot hankkeen aikataulusta, työvaiheista sekä vaikutuksista käyttäjien toimintaan ilmoitetaan kiinteistökohtaisesti erikseen.

16.12.2020

Aukioloajat joulun aikaan

Joulunpyhät tuo muutoksia aukioloaikoihin. Tässä kootusti tärkeimmät:

Aulapalvelu avoinna viikolla 52 (21.-27.12.2020)
Maanantai klo 8-16
Tiistai klo 8-16
Keskiviikko klo 8-16
Torstai suljettu
Perjantai suljettu

Ravintola Factory (rakennus 13 A)
21.12.20-1.1.2021 välisen ajan suljettu

15.12.2020

Uutta Valimo Centerissä!

Valimo Centerin A-talossa on tapahtunut syksyn mittaan ja rakennuksen alakertaan on avautunut uusi kuntosali! Easyfit on monipuolinen ja kotimainen liikuntakeskusketju. Pitäjänmäen toimipiste tarjoaa edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman pitkää sitoutumista. Käytössäsi on mm. monipuolinen kuntosali, ryhmäliikuntapalvelut, virtuaalit, sisäpyöräily ja vastikään remontoidut saunatilat.

21.9.2020

Ravintola Factory tarjoaa maittavan lounaan Valimo Centerissä

Valimo Centerin Valimotie 13 A:n eteisaulaan leijailee herkullinen tuoksu ja korviin kantautuu iloinen puheensorina. Ravintola Factoryn lounasruokailijoita tulee ja menee pitkin päivää. Factorystä huokuu tekemisen meininki. Yrityksen palveluihin kuuluu lounasruokailun lisäksi myös yritysjuhlat ja -tarjoilut sekä vaikka lounasravintolan rakentaminen asiakkaan tiloihin.

Ruokien valmistus tapahtuu ravintolan omassa keittiössä, omien kokkien valmistamana. Valmistuotteita ei Factoryssä käytetä ja kokit tekevät muutakin kuin lämmittävät ruokaa. Tarjoilut kattavat laaja-alaisen paketin lounasruokailussa, jossa samaan hintaan kuuluu myös kahvi ja jälkiruoka. Valimo Centerissä onkin mainetta niittänyt lettutorstai, jolloin kannattaa saapua paikalle. Ravintola Factoryn lounas tarjoillaan arkipäivisin klo 10-14.

19.9.2020

Vapaat toimitilat nyt entistä helpommin tutustuttavissa

Valimo Centerin ilme kokee täydellisen muodonmuutoksen syys- ja lokakuun vaihteessa 2020. ”Kuten kaikessa toiminnassamme, pyrkimyksenämme on aina palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Uudistimme Valimo Centerin nettisivut, jotta olennainen tieto on aina helposti ja nopeasti löydettävissä: niin nykyisten kuin tulevien valimolaisten toimesta”, kertoo toimitilojen vuokrauksesta vastaava Ville Vairinen.

Nettisivu-uudistuksen myötä vapaisiin, vuokrattavana oleviin toimitiloihin tutustuminen on entistäkin vaivattomampaa. Omaa liiketoimintaa tukevat toimitilat löytyvät nopeasti uuden toimitilavalitsimen kautta. Voit myös tiedustella vapaita toimitiloja Valimo Centeriltä: Alina Tuonoselta numerosta 040 931 9055, Ville Vairiselta numerosta 050 358 3184 tai sähköpostitse osoitteesta info@nurmi-yhtiot.fi.

1 kuukausi sitten

Valimo Center
Aulapalvelu avoinna jouluviikolla seuraavasti ... Katso lisääKatso vähemmän
Katso facebookissa

3 kuukautta sitten

Valimo Center
Etsitkö uutta toimitilaa? Tutustu Valimo Centerin vuokrattaviin toimitiloihin Pitäjänmäellä vain 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta! Tarjoamme kattavasti palvelevia, moneen muuntuvia tiloja niin pienille, keskikokoisille kuin suurille yrityksille – aina yksittäisistä toimistohotellihuoneista kokonaisiin kerroksiin.✅ Toimivat tilat kohtuuhintaan lähellä Helsingin ydinkeskustaa✅ Helposti saavutettavissa julkisilla ja omalla autolla✅ Kattavat oheispalvelut: yhteiset neuvottelutilat, kuntosali, sauna, ravintola, aula- ja postituspalvelut✅ Neljä kiinteistöä, runsaasti valinnanvaraaOta yhteyttä vaikka heti!Alina Tuononen, puh. 040 624 0344Ville Vairinen, puh. 050 358 3184info@nurmi-yhtiot.fiValimo Center, Valimotie 13 A, 00380 Helsinki ... Katso lisääKatso vähemmän
Katso facebookissa