fbpx

Monipuoliset palvelut Valimo Centerissä

Palvelut vuokralaisia varten

Palvelut Valimo Centerissä ovat vuokralaiselle monipuoliset ja yritykset voivat valita niistä itselleen tärkeimmät. Jotkut painottavat toimitilaa valitessaan aulapalvelun tärkeyttä sekä läheltä löytyvää lounasravintolaa ja toiset puolestaan kaipaavat liikuntamahdollisuuksia sekä sujuvaa liikkumista paikasta toiseen. Mikäli peruspalvelut eivät riitä, tuotamme vuokralaistemme tarpeiden mukaan myös lisäpalvelut sopimuksen mukaan. Kysy rohkeasti lisää henkilökunnaltamme!

Lounas

Ravintola Factoryn lounas on katettu arkisin klo 10-14. Lounas on monipuolinen ja valmistettu alusta alkaen itse toimipisteen keittiössä. Factoryn lounaspaikat ovat vuosi toisensa jälkeen pääkaupunkiseudun suosituimpia. Tervetuloa herkuttelemaan!

Valimo Center palvelut lounaravintola

Neuvottelutilat

Valimo Centerissä on hyvin varusteltuja neuvottelutiloja  2-20 henkilön ryhmille. Jokaisesta neuvottelutilasta löytyy näyttö, tarvittavat kaapelit esitysten näyttämiseen sekä äänentoistoon. Kokoustarjoilut voi tilata lisäpalveluna tarpeen mukaan.

Valimo Center palvelut neuvottelutilat

Aulapalvelu

Kaipaatko apua neuvottelutilan varaamiseen, vieraiden vastaanottamiseen tai onko tarvetta esimerkiksi uusille avaimille? Valimotie 13a:ssa sijaitseva aulapalvelu on apunasi! Kerro, miten voimme palvella! Ota yhteyttä aulapalveluun: puh. 0400 412970, aulapalvelu@valimocenter.fi (ark. klo 8–16).

Valimo Center palvelut aulapalvelu

Pysäköinti

Jokaisessa kiinteistössämme on pysäköintitilaa valimolaisille, lisäksi käytössä on 8 vieraspaikkaa. Valimotie 10:n pihassa sijaitsevat maksulliset pysäköintiruudut, Valimotie 13b:hen pysäköit parkkikiekolla. Kysy lisää aulapalvelusta: puh. 0400 412970, aulapalvelu@valimocenter.fi (ark. klo 8–16).

Valimo Center palvelut pysäköinti
Valimo Center palvelut kuntosali

Kuntosali

Kohota sykettä Valimo Centerin kuntosalilla, joka on maksutta valimolaisten käytössä 24/7. Löydät kuntosalin Valimotie 13a:n B-portaan kellarikerroksesta. Aulapalvelu opastaa sinut mielellään perille!

Valimo Center palvelut sauna

Sauna

Lempeät löylyt tai tulikuumat oltavat – sinä päätät. Valimotie 13a:n B-portaan kellarikerroksessa sijaitsevan saunan lauteilla voi piipahtaa lämmittelemään oman fiiliksen mukaan. Saunan aukioloajat löydät infosta.

Valimo Center palvelut postituspalvelut

Postitus

Postin ja pakettien lähetys ja vastaanottaminen tapahtuu aulan kautta. Lähetykset ovat kätevästi noudettavissa oman aikataulun mukaisesti. Lisäpalveluna tarjoamme postin hinnoittelu- ja lähettipalveluja.

Valimo Center palvelut lisäpalvelut

Lisäpalvelut

Ravintola Factory toimittaa kokoustarjoilut, Coorilta on tilattavissa toimiston siivouspalvelut ja yhteistyökumppanimme Sharp huolehtii toimistonne tekniikan ajantasaisuudesta; esitystekniikasta, kopiokoneisiin ja kattaviin IT-palveluihin.

Haluatko kuulla Valimo Centerin palveluista lisää? Ota yhteyttä aulapalveluun: puh. 0400 412970aulapalvelu@valimocenter.fi (ark. klo 8–16).