Monipuolisesti palveleva Valimo Center

Lounas

Katso lounaslista »

Ravintola Factoryn lounas on katettu arkisin klo 10-14.
Tervetuloa herkuttelemaan!

Neuvottelutilat

Varaa kokoustila »

Valimo Centerissä on hyvin varusteltuja neuvottelutiloja  2-20 henkilön ryhmille.

Aulapalvelu

Kaipaatko apua neuvottelutilan varaamiseen, vieraiden vastaanottamiseen tai onko tarvetta esimerkiksi uusille avaimille? Kerro, miten voimme olla avuksi! Ota yhteyttä aulapalveluun: puh. 0400 412970, aulapalvelu@valimocenter.fi (ark. klo 8–16).

Pysäköinti

Jokaisessa kiinteistössämme on pysäköintitilaa valimolaisille, lisäksi käytössä on 8 vieraspaikkaa. Valimotie 10:n pihassa sijaitsevat maksulliset pysäköintiruudut, Valimotie 13b:hen pysäköit parkkikiekolla. Kysy lisää aulapalvelusta: puh. 0400 412970, aulapalvelu@valimocenter.fi (ark. klo 8–16).

Kuntosali

Kohota sykettä Valimo Centerin kuntosalilla, joka on maksutta valimolaisten käytössä 24/7. Löydät kuntosalin Valimotie 13a:n B-portaan kellarikerroksesta.

Sauna

Lempeät löylyt tai tulikuumat oltavat – sinä päätät. Valimotie 13a:n B-portaan kellarikerroksessa sijaitsevan saunan lauteilla voi piipahtaa lämmittelemään oman fiiliksen mukaan. Saunan aukioloajat löydät infosta.

Postitus

Postin ja pakettien lähetys ja vastaanottaminen tapahtuu aulan kautta. Lisäpalveluna tarjoamme postin hinnoittelu- ja lähettipalveluja.

Lisäpalvelut

Ravintola Factory toimittaa kokoustarjoilut, Coorilta on tilattavissa toimiston siivouspalvelut ja Perkko ICT huolehtii toimistonne tekniikan ajantasaisuudesta; esitystekniikasta, kopiokoneisiin ja kattaviin IT-palveluihin.

Haluatko kuulla Valimo Centerin palveluista lisää? Ota yhteyttä aulapalveluun: puh. 0400 412970aulapalvelu@valimocenter.fi (ark. klo 8–16).