Ota
yhteyttä

Neuvottelutilat tarpeen mukaan

Neuvottelutilat

Valimo Centerissä on ilo ideoida uutta tai kokoontua porukalla: valimolaisten käytössä on useita, hyvin varusteltuja kokoustiloja 2–20:lle henkilölle. Tutustu tiloihin ja valitse sopivin!

Varaa kokoustila, puh. 0400 412 970
aulapalvelu@valimocenter.fi

Paja

4 henkilöä
(15€/h + alv)

Paja on viihtyisä neuvotteluhuone pyöreällä pöydällä neljälle henkilölle Valimotie 13a:ssa. Esitystä voi tarkastella seinältä Samsungin 55” näytöltä ja huoneesta löytyy HDMI ja VGA-liitännät.

Paja_Valimotie13A

Verstas

6 henkilöä
(20€/h + alv)

Verstas on tehokas työ- ja neuvotteluhuone kuudelle Valimotie 13a:ssa. Esitystä voi tarkastella seinältä Samsungin 55” näytöltä ja huoneesta löytyy HDMI ja VGA-liitännät. Lisäksi Teams-palavereja varten huoneesta löytyy kaiutin, mikrofoni ja kamera.

Verstas_Valimotie13A

Tehdas

14-20 henkilöä
(28€/h tai 180€/pvä/8h + alv)

Tehdas on vakuuttava kokous- ja koulutustila Valimotie 13a:ssa. Esitystä voi seurata pitkän pöydän päästä valkokankaalta, jolle heijastetaan materiaali videotykin kanssa. Huoneesta löytyy HDMI ja VGA-liitännät.

Tehdas_Valimotie13A

Nagano

12 henkilöä
(20€/h + alv)

Nagano on Valimotie 10 3. kerroksessa sijaitseva neuvottelutila. Huoneesta löytyy 55" näyttö, jossa HDMI ja VGA-liitännät. Lisäksi Teams-palavereja varten huoneesta löytyy kaiutin, mikrofoni ja kamera. Aula on myös viihtyisä yksityinen tilansa lepotuoleineen, eli halutessasi voit vuokrata käyttöösi koko neuvottelumaailman aulan ja kaksi neuvotteluhuonetta.

Nagano

Soul

14 henkilöä
(25€/h + alv)

Soul on Valimotie 10 3. kerroksessa sijaitseva neuvottelutila. Huoneesta löytyy 55" näyttö, jossa HDMI ja VGA-liitännät. Lisäksi Teams-palavereja varten huoneesta löytyy kaiutin, mikrofoni ja kamera. Aula on myös viihtyisä yksityinen tilansa lepotuoleineen, eli halutessasi voit vuokrata käyttöösi koko neuvottelumaailman aulan ja kaksi neuvotteluhuonetta.

Soul

Varauskalenteri

Uudistamme kokoustilojen varausjärjestelmää. Tällä hetkellä varaukset ainoastaan aulapalvelujen kautta, puh. 0400 412970