Neuvottelutilat tarpeen mukaan

Neuvottelutilat Valimo Centerissä

Valimo Centerissä on ilo ideoida uutta tai kokoontua porukalla: valimolaisten käytössä on useita, hyvin varusteltuja kokoustiloja 2–20:lle henkilölle. Punateemaiset huoneet; Paja, Verstas ja Tehdas sijaitsevat Valimotie 13a:n rakennuksessa. Erityisesti Verstas soveltuu hyvin pitkienkin palaverien kokouspaikaksi, sillä sen sisäänkäynti sijaitsee Ravintola Factoryn valopihan kulmauksessa.

Nagano ja Soul kuuluvat yksityisentuntuiseen neuvottelumaailmaan, joka sijaitsee Valimotie 10 rakennuksessa. Mikäli tarve on, Naganon ja Soulin saa vuokrattua auloineen täysin omaan käyttöön. Kaikkiin neuvottelutiloihin on saatavissa kokoustarjoilut tilauksesta ja niistä vastaa Ravintola Factory.

Tutustu tiloihin alta ja valitse sopivin!

Varaa kokoustila aulapalvelusta

Varaa kokoustila InBliss-järjestelmän kautta

Linkki InBliss-kirjautumiseen tässä »

Mikäli olet Valimo Centerin vuoktalainen, eikä sinulla ole InBliss-tunnuksia, olethan yhteydessä aulapalveluun.

Paja

4 henkilöä

(15€/h + alv)

Paja on viihtyisä neuvotteluhuone pyöreällä pöydällä neljälle henkilölle Valimotie 13a:ssa. Esitystä voi tarkastella seinältä Samsungin 55” näytöltä ja huoneesta löytyy HDMI ja VGA-liitännät.

Verstas

6 henkilöä

(25€/h + alv)

Verstas on tehokas työ- ja neuvotteluhuone kuudelle Valimotie 13a:ssa. Esitystä voi tarkastella seinältä Samsungin 55” näytöltä ja huoneesta löytyy HDMI ja VGA-liitännät. Lisäksi Teams-palavereja varten huoneesta löytyy kaiutin, mikrofoni ja kamera.

Tehdas

14-20 henkilöä

(28€/h tai 180€/pvä/8h + alv)

Tehdas on vakuuttava kokous- ja koulutustila Valimotie 13a:ssa. Esitystä voi seurata pitkän pöydän päästä valkokankaalta, jolle heijastetaan materiaali videotykin kanssa. Huoneesta löytyy HDMI ja VGA-liitännät.

Nagano

12 henkilöä

(20€/h + alv)

Nagano on Valimotie 10 3. kerroksessa sijaitseva neuvottelutila. Huoneesta löytyy 55″ näyttö, jossa HDMI ja VGA-liitännät. Lisäksi Teams-palavereja varten huoneesta löytyy kaiutin, mikrofoni ja kamera. Aula on myös viihtyisä yksityinen tilansa lepotuoleineen, eli halutessasi voit vuokrata käyttöösi koko neuvottelumaailman aulan ja kaksi neuvotteluhuonetta.

Soul

14 henkilöä

(25€/h + alv)

Soul on Valimotie 10 3. kerroksessa sijaitseva neuvottelutila. Huoneesta löytyy 55″ näyttö, jossa HDMI ja VGA-liitännät. Lisäksi Teams-palavereja varten huoneesta löytyy kaiutin, mikrofoni ja kamera. Aula on myös viihtyisä yksityinen tilansa lepotuoleineen, eli halutessasi voit vuokrata käyttöösi koko neuvottelumaailman aulan ja kaksi neuvotteluhuonetta.

Varaustilanne