Ota
yhteyttä

Neuvottelutilat tarpeen mukaan

Neuvottelutilat

Valimo Centerissä on ilo ideoida uutta tai kokoontua porukalla: valimolaisten käytössä on useita, hyvin varusteltuja kokoustiloja 2–14:lle henkilölle. Tutustu tiloihin ja valitse sopivin! Voit varata kokoustilan käyttöösi suoraan verkosta tai aulapalvelun kautta numerosta 0400 412970.

Paja

4 henkilöä
Paja on viihtyisä neuvotteluhuone neljälle henkilölle Valimotie 13 A:ssa. Esitystä voi tarkastella seinältä Samsungin 55” näytöltä ja huoneesta löytyy HDMI ja VGA-liitännät.

Paja_Valimotie13A

Verstas

6 henkilöä
Verstas on tehokas työ- ja neuvotteluhuone kuudelle Valimotie 13 A:ssa. Esitystä voi tarkastella seinältä Samsungin 55” näytöltä ja huoneesta löytyy HDMI ja VGA-liitännät.

Verstas_Valimotie13A

Tehdas

14-20 henkilöä
Tehdas on vakuuttava neuvottelutila Valimotie 13 A:ssa. Esitystä voi seurata pitkän pöydän päästä valkokankaalta, jolle heijastetaan materiaali videotykin kanssa. Huoneesta löytyy HDMI ja VGA-liitännät.

Tehdas_Valimotie13A

Calgary

2 henkilöä
Valimotie 10 sijaitsevassa neuvotteluhuoneessa on mukavat nojatuolit ja pieni pöytä kahdenkeskisiä tapaamisia varten. Huoneessa ei ole näyttöä.

Calgary

Montreal

4 henkilöä
Valimotie 10 sijaitsevassa neuvottelutilassa on nojatuolit neljälle ja pienet pöydät tavaroita tai läppäriä varten. Huoneessa ei ole näyttöä.

Montreal

Nagano

8 henkilöä
Valimotie 10 sijaitseva Nagano tarjoaa viihtyisän neuvottelutilan kahdeksalle Valimotie 10:ssä. Huoneessa on 55" näyttö sekä HDMI-, VGA- ja DP-liitännät esityksiä varten.

Nagano

Peking

6 henkilöä
Pekingissä on korkea pöytä ja tuolit kuudelle. Neuvottelutila sijaitsee Valimotie 10:ssä. Huoneessa on 55" näyttö sekä HDMI-, VGA- ja DP-liitännät esityksiä varten.

Peking

Salt Lake

7 henkilöä
Salt Lake tarjoaa viihtyisät neuvottelutilat Valimotie 10:ssä. Huoneessa on 55" näyttö sekä HDMI-, VGA- ja DP-liitännät esityksiä varten.

Salt Lake

Soul

15 henkilöä
Soul on tilava neuvottelutila Valimotie 10:ssä. Huoneessa on videotykki, iso valkokangas sekä HDMI-, VGA- ja DP-liitännät esityksiä varten.

Soul

Tokio

6 henkilöä
Valimotie 10:ssä sijaitseva Tokio tarjoaa neuvottelutilat kuudelle. Huoneessa on 55" näyttö sekä HDMI-, VGA- ja DP-liitännät esityksiä varten.

Tokio

Varauskalenteri

Valitse sopivin neuvottelutila ja katso vapaat ajat oheisesta kalenterista. Tervetuloa kokoustamaan!
Paja

Lähetä

Verstas
Tehdas