fbpx

Valimo Centerin tekninen kiinteistömanageri Mika Kansikas pitää kiinteistöjen rattaat rullaamassa

Valimo Centerin tekninen kiinteistömanageri Mika huolehtii siitä, että kiinteistöjen talotekniikka toimii ja seuranta on aikataulussa. Aikanaan hänet bongattiin headhunterin toimesta ja polku johti lopulta Valimo Centeriin töihin.

Kiinteistöjen nykyiaikainen talotekniikka ja normaalien toimintojen seuranta pitää Valimo Centerin teknisen kiinteistömanageri Mika Kansikkaan kiireisenä. Vaikka kaikki rullaisi kuten pitääkin, tekemistä silti riittää. Mitä käytännössä tekninen kiinteistömanageri tekee? Miten tällaisiin hommiin päädytään? Juttelimme Mikan kanssa ja selvitimme hieman lisää hänen taustastaan.

Mitä työtehtäviisi kuuluu ja millainen voisi olla tavallinen päiväsi Valimo Centerissä?

”Olen Pitäjänmäessä fyysisesti noin toimistoaikaan, mutta on sattunut tilanteita, kun olen hälytystehtävän vuoksi täällä esimerkiksi sunnuntai-iltana. Mikäli akuutti tilanne iskee, niin minä olen yleensä ensimmäinen kiinteistön omaan henkilökuntaan kuuluva, joka on paikalla selvittämässä asiaa.

Tavallisiin työtehtäviini kuuluu kiinteistön tekniikan toimivuuden valvonta, remonttien – vaikkapa uudelle vuokralaiselle tehtävien muutostöiden valvonta ja seuranta ja tilamuutosten katselmukset vuokralaisten kanssa sekä niiden eteenpäin vienti suunnittelupöydälle. Toimin tiiviissä yhteistyössä kiinteistönhuollon kanssa ja toimialueeseeni kuuluu kaikki Nurmi Kiinteistöjen pk-seudun kohteet, ei vain Valimo Center. Yhteensä neliöitä taitaa olla noin 40 tuhatta”, Mika avaa.

Kerro taustastasi, miten päädyit näihin hommiin?

”Olen toiminut teollisuudessa ja kunnossapidossa noin kymmenen vuoden ajan, joten siitä on muodostunut aika vahva tausta tähän, mitä nykypäivänä teen. Kiinteistöpuolelle siirryin noin 12 vuotta sitten, koska työtä riittää ja työnkuva on usein monipuolinen. Headhunter otti yhteyttä ja siten päädyin Valimo Centeriin töihin”, Mika kertoo.

Mitä elämääsi kuuluu juuri nyt?

”Hyvää ja jokseenkin tavallista arkea. Asun Uudellamaalla puolison ja lapsen kanssa. Elämää rytmittää myös amerikan karvaton terrieri, joka on nyt reilun vuoden ikäinen. Harrastan vapaa-ajallani moottoriurheilua ja mökkeilyä. Silloin tällöin tulee käytyä myös kalastamassa”, hän kertoo.

Millaisia projekteja on odotettavissa kiinteistöpuolella vuodelta 2024?

”Normaalia arkea on odotettavissa ja nyt myös tilamuutosprojektit alkavat käynnistyä normaalille tasolle vuodenvaihteen jälkeen. Näitä ovat esimerkiksi toimitilojen laajennustyöt. Nyt on mielenkiintoista saada verrantoa kuluneen syksyn ja käynnissä olevan talven energiankulutuksesta, kun Valimo Centerin kiinteistöjen energiaremonteista alkaa olla sopivasti aikaa”, Mika päättää.

Valimo Centerin energiahankkeesta löydät lisää tietoa tästä artikkelista.

Viimeisimmät uutiset

Haluatko olla yksi meistä? Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Meillä on yrityksellesi juuri sopivasti tilaa toimia. Kaupan päälle pääset nauttimaan Valimo
Centerin monipuolisista palveluista. Ota yhteyttä jo tänään!