Viimeisimmät uutiset

Kehittyvä Pitäjänmäki – koonti alueen suunnitelmista

Iloisia uutisia Pitskusta! Pitäjänmäki kuuluu Helsingin kaupungin lähivuosien suunnitelmissa kehittyviin alueisiin. Lue uutisesta pääkohdat, mitä alueellemme on suunniteltu.

Iloisia uutisia Pitskusta! Pitäjänmäki kuuluu Helsingin kaupungin lähivuosien suunnitelmissa kehittyviin alueisiin. Raide-Jokeri pikajunan valmistumisen myötä alueelle on odotettavissa runsaasti lisää rakennettavia asuin- ja liikekiinteistöjä. Lisäksi yleisilmettä tullaan kohottamaan uusilla puu- ja viheristutuksilla.

Helsingin kaupungin mukaan Pitäjänmäki on keskustan jälkeen suurin työpaikkakeskittymä sen alueella. Kaavamuutosten myötä Pitäjänmäentien varteen on suunniteltu noin 10 000 k-m² uutta liike- ja toimitilaa. Uuden rakentamisen ja vanhojen tilojen kunnostamisen myötä alueelle on odotettavissa lähivuosina jopa 2000 uutta työpaikkaa!

Edellä mainittujen lisäksi Helsinki tiedottaa myös suunnitelmistaan päiväkodin rakentamisesta Kutomotien alueelle sekä läheisen Talin liikuntapuiston meneillään olevasta kaavamuutoksesta, jossa on suunnitteilla nykyisten harrastusmahdollisuuksien laajentamista.

Lisää Pitäjänmäen suunnitelmista löydät Helsingin kaupungin verkkosivuilta: Uutta Helsinkiä rakentamassa.

Haluatko olla yksi meistä? Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Meillä on yrityksellesi juuri sopivasti tilaa toimia. Kaupan päälle pääset nauttimaan Valimo
Centerin monipuolisista palveluista. Ota yhteyttä jo tänään!