fbpx

Viimeisimmät julkaisut

Valimolaiset: NL Acoustics Oy

Hiomotielle on kesän aikana muuttanut uusi valimolainen. NL Acoustics on kansainvälinen teknologiayritys, jonka Suomessa valmistettuja ultraäänikameroita hyödynnetään ennakoivassa kunnossapidossa muun muassa vikojen paikallistamiseen, tuotantoprosessien tehostamiseen sekä energian ja kustannusten säästämiseen. 

Katso »

Valimolaiset: NL Acoustics Oy

Hiomotielle on kesän aikana muuttanut uusi valimolainen. NL Acoustics on kansainvälinen teknologiayritys, jonka Suomessa valmistettuja ultraäänikameroita hyödynnetään ennakoivassa kunnossapidossa muun muassa vikojen paikallistamiseen, tuotantoprosessien tehostamiseen sekä energian ja kustannusten säästämiseen. 
Valimolaiset NL Acoustics
<em><em>NL Acousticsin toimistolla vallitsee mukava ja lämmin ilmapiiri<em><em>

Perustiedot

  • Yritys: NL Acoustics / Noiseless Acoustics Ltd
  • Perustettu: 2015
  • Rakennus: Hiomotie 3
  • Henkilöstö: 50+
  • Muutto Valimo Centeriin: kesäkuu / elokuu 2022

Vuoden 2022 kesällä remontoidussa Hiomotie 3, 2. kerroksen 1305 neliön tilassa työskentelee tänä päivänä NL Acoustics, vuonna 2015 Helsingissä perustettu akustiseen teknologiaan erikoistunut yritys, jonka Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja ultraäänikameroita hyödynnetään ennakoivassa kunnossapidossa muun muassa vikojen paikallistamiseen, tuotantoprosessien tehostamiseen sekä energian ja kustannusten säästämiseen. NL Acousticsin palveluksessa työskentelee yli 50 eri alojen ammattilaista ja yli 10 eri kansallisuutta.

NL Acoustics tarjoaa akustista kamerateknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja erityisesti energia-alan ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Mutta mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Yrityksen markkinoinnista vastaava Head of Marketing Jenni Salomaa avasi palveluvalikoimaa seuraavasti:

”Suomalaisvalmisteiset akustiset kamerat paikantavat paineilmajärjestelmien vuotoja sekä sähkön tuotannossa ja jakelussa ilmeneviä osittaispurkauksia. Kameroiden edistyksellinen teknologia tarjoaa käyttäjilleen automatisoidun ongelmanratkaisun, selkeän vianmäärityksen sekä konkreettiset ohjeet huolto- ja korjaustoimenpiteitä varten.”

Yli 90 % NL Acousticsin tuotannosta suuntautuu vientimarkkinoille ja tärkeimmät asiakkaat ovat tällä hetkellä valmistavassa teollisuudessa sekä energia-alalla, vaikka myös uusia käyttökohteita yrityksen tuotteille löytyy jatkuvasti.

”Missiomme on koota edistyneen teknologiamme avulla äänestä kaikki tarjolla oleva tieto ja muuttaa se ymmärrettävään muotoon, joka tuo asiakkaillemme konkreettista arvoa. Toimintamme on aina perustunut vahvasti asiakkaidemme tarpeisiin ja tavoitteenamme on olla maailman johtava akustiikkaan perustuvien ennakoivien kunnossapitoratkaisujen toimittaja”

Jenni kertoo

NL Acousticsin majoittama toimitila Hiomotiellä on aikaisemmin toiminut elektroniikan tuotantotilana, joten tilassa on korkeampi huonekorkeus ja NL Acousticsin tarpeisiin siellä oli valmiina neliöiden lisäksi riittävä sähkö, IV, tavarahissi sekä ESD-lattia. Tiloissa tehtiin pieniä muutoksia tilajaoissa ja toimiston puolen tilat freesattiin uusilla tekstiilimatoilla, uusilla LED-lampuilla sekä keittiöpisteillä. Tiloihin tehtiin täysin uutena tilana äänilaboratorio, jonka rakenteet suuniteltiin asiakkaan kanssa yhteistyössä.

Halusin tietenkin tietää, mikä oli NL Acousticsille toimitiloja valitessa erityisen tärkeää toimivan arjen kannalta ja minkälaisia asioita he painottivat valintoja tehdessään:

”Meille keskeisiä kriteerejä olivat hyvä sijainti, jonne pääsee helposti mistä vain ja kaikkien toimintojemme eli sekä tuotannon että hallinnon tarpeisiin soveltuva tila. Muutostöitä tehtiin aika paljon ja painotimme erityisesti nykyaikaista ilmettä sekä erilaisiin tarpeisiin muuntuvia tiloja kuten avokonttoria, eri kokoisia neuvotteluhuoneita ja avaraa tuotanto- ja varastotilaa”

Jenni summaa

NL Acoustics on muutaman viime vuoden aikana kasvanut nopeasti. Pitäjänmäen toimitiloissa työskentelee yrityksen koko henkilöstö; hallinto, myynti, tuotekehitys ja tuotanto. Saman katon alla on siis viikoittain yli 50 eri alojen osaajaa, eri kansallisuuksia löytyy toistakymmentä.

Kysyimme Jenniltä vielä kommentteja Pitäjänmäestä alueena, ja mitä positiivisia asioita he siitä nostaisivat esille toimitilojen sijainnin kannalta:

”Pitäjänmäellä on erinomaiset kulkuyhteydet, joita työntekijämme käyttävät varsin monipuolisesti. Osa kulkee omalla autolla, osa julkisilla liikennevälineillä ja moni myös NL Acousticsin työntekijöilleen tarjoamiin etuihin lukeutuvalla työsuhdepolkupyörällä. Tiimimme hyödyntää päivittäin alueen runsasta lounasravintolatarjontaa”

Jenni kertoo


Hiomotien rakennus on yksi Valimo Centerin neljästä kiinteistöstä ja sijaitsee sisarrakennuksensa Valimotie 10 kanssa viereisellä tontilla 13a:n päärakennukseen nähden. Kaikkien talojen vuokralaisille kuuluvat yhtäläiset palvelut, kuten aulapalvelu ja postituspalvelu, sekä talon oma veloitukseton sauna ja kuntosali. Osa NL Acousticsin porukasta on ehtinyt jo treenaamaan:

”Osa tiimimme jäsenistä on tämän ensimmäisen parin kuukauden aikana ehtinyt testaamaan vuokralaisten omaa kuntosalia ja palaute on ollut positiivista”

Jenni lisää


Tutustu NL Acousticsin palveluihin osoitteessa nlacoustics.com.

NL Acoustics somessa:

Haluatko olla yksi meistä? Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Meillä on yrityksellesi juuri sopivasti tilaa toimia. Kaupan päälle pääset nauttimaan Valimo
Centerin monipuolisista palveluista. Ota yhteyttä jo tänään!