fbpx

Defibrillaattorit Valimo Centerin kiinteistöissä ja mistä ne löytyvät

Valimo Centerin defibrillaattorit eli tutummin deffat löytyvät Valimotie 13a:n aulapalvelun tiskin päädystä sekä Valimotie 10:n Olympiakomitean kahvilatilan keittiön puoleiselta seinältä.

Tilanne voi tulla kenelle tahansa eteen milloin tahansa ja yleensä äkkiarvaamatta. Nyt puhutaan ensiaputilanteesta, jossa samassa ympäristössä kanssasi liikkuva henkilö voi tuupertua maahan ja lakata hengittämästä. Jokaisen meidän tulisi käydä säännöllisesti tilanne mielessään läpi. Osaatko sinä toimia tälläisessä tilanteessa ja tiedät mitä tehdä?

Defibrillaattorilla, eli sydäniskurilla on tärkeä rooli, sillä sydänpysähdystilaneessa sillä pyritään poistamaan sydämen pysäyttänyt haitallinen rytmihäiriö antamalla elvytettävälle henkilölle hoitava tasavirtasähköisku. Sydänliiton blogitekstissä kerrotaan, että laite tunnistaa luotettavasti tällaisen rytmihäiriön ja neuvoo laitteen käyttäjää toimimaan oikein ja turvallisesti. Tärkeintä ensiaputilanteessa onkin siis toimia ja mahdollisimman nopeasti ja tietää mistä lähimmät defibrillaattorit löytyvät.

  1. Herättele autettavaa, tarkista hengitys ja pulssi
  2. Soita 112
  3. Yhdistä elvytys ja defibrillointi
  4. Kuuntele ohjeita ensihoidolta

Sydämen pysähdystilanteessa hoidettavan toipumismahdollisuuksiin vaikuttaa merkittävästi aikaviive, jolloin sydämen oma rytmi ja verenkierto saadaan palautettua.

Valimo Centerin kiinteistöissä defibrillaattorit löytyvät Valimotie 13a:n aulapalvelun (sisäänkäynnin) välittömästä yhteydestä aulan tiskin oikeasta päädystä vihreän merkin takaa. Toinen deffa löytyy puolestaan Valimotie 10:n Olympiakomitean kahvilatilan keittiön puoleiselta seinältä niin ikään merkittynä. Paina siis se sijainti mieleesi, joka on itseäsi päivittäin lähempänä.

Toinen defibrillaattori löytyy Valimotie 10n rakennuksesta Olympiakomitean kahvilatilasta

Viimeisimmät uutiset

Haluatko olla yksi meistä? Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Meillä on yrityksellesi juuri sopivasti tilaa toimia. Kaupan päälle pääset nauttimaan Valimo
Centerin monipuolisista palveluista. Ota yhteyttä jo tänään!