fbpx

Viimeisimmät julkaisut

Valimolaiset: NL Acoustics Oy

Hiomotielle on kesän aikana muuttanut uusi valimolainen. NL Acoustics on kansainvälinen teknologiayritys, jonka Suomessa valmistettuja ultraäänikameroita hyödynnetään ennakoivassa kunnossapidossa muun muassa vikojen paikallistamiseen, tuotantoprosessien tehostamiseen sekä energian ja kustannusten säästämiseen. 

Katso »

Ravintola Factory on Valimo Centerin sykkivä sydän

"Sijaitsemme hyvällä sijainnilla Pitäjänmäen yritysalueen keskellä, mikä tarkoittaa, että sekä lounasasiakkaita, että kilpailua on paljon"
Ravintola Factory valimon yritykset
Ravintola Factory tarjoilee arkipäivisin monipuolisen ja laadukkaan noutopöydän

Maittavasta lounasruokailusta ja herkullisista kokoustarjoiluista Valimo Centerissä vastaa Ravintola Factoryn Pitäjänmäen toimipiste

Valimo Centerin Valimotie 13 A:n eteisaulaan leijailee herkullinen tuoksu ja katetulta atriumpihalta kantautuu iloinen puheensorina. Ravintola Factory toimii keskeisellä paikalla palvellen Valimon alueen lounasruokailijoita. Factory -ravintolat ovat kasvaneet vuosien varrella yhdestä lounasravintolasta neljäntoista ravintolan ketjuksi ja on 100% suomalaisessa omistuksessa.

“Kun aloitimme Valimo Centerissä vuonna 2011, remontoimme koko salin ja rakensimme uuden buffetlinjaston ja salaattibaarin. Lounasmäärät lähtivät voimakkaaseen kasvuun ja nykyisin palvelemme useita satoja lounastajia päivässä. Tällä hetkellä noutoruuan kysyntä on kasvanut ja monet noutavat lounaansa pantilliseen, uudelleenkäytettävään Bring Back -rasiaamme.

Valimo on hyvällä sijainnilla Pitäjänmäen yritysalueen keskellä, mikä tarkoittaa, että sekä lounasasiakkaita, että kilpailua on paljon. Silti olemme nähneet, että johdonmukaisella ja laadukkaalla tekemisellä täälläkin on mahdollista erottua.

Factoryn ehdoton hitti ovat lettutorstain itse paistetut letut, mutta myös salaattibaari on meillä todella suosittu. Lohi, tortillat ja tee-se-itse hampurilaiset ovat kestosuosikkeja, jälkkäripöydässä lettujen lisäksi maistuu myös tiistain jäätelöbaari.”

Pitäjänmäen Factoryn ravintolapäällikkö Saku Kosonen kertoo

Pitäjänmäen Factorystä huokuu tekemisen meininki. Kaikki ruoka valmistetaan omassa keittiössä omien kokkien valmistamana, kastikkeista ja lisukkeista lähtien. Lounaan hintaan kuuluu aina kahvi tai tee ja herkullinen päivittäin vaihtuva jälkiruoka. Yrityksen palveluihin kuuluu lounasruokailun lisäksi myös yritysjuhlat ja -tarjoilut sekä vaikka lounasravintolan rakentaminen asiakkaan tiloihin.

“Tilaustarjoiluden kysyntä vaihtelee päivittäisistä pienemmistä kokoustarjoiluista vaativimpiin räätälöityihin tapahtumiin. Päivittäiset kokoustarjoilut on helppo tilata verkossa tilausjärjestelmämme kautta. Suunnittelua helpottamaan olemme tehneet valmiin kokoustarjoilumenun, josta voi valita tarjoilut useista vaihtoehdoista raikkaista aamiaisista lounassalaatteihin sekä muihin suolaisiin ja makeisiin herkkuihin, mutta asiakkaan halutessa voimme suunnitella ja räätälöidä myös kulloiseenkin tarpeeseen sopivan paketin, joka sisältää ohjelman, somisteet ja vaikka pöytiintarjoillun illallisen.

Valopiha antaa mahtavat puitteet iltatilaisuuksien järjestämiseen. Yhteistyökumppaneittemme kautta olemme järjestäneet Valimossa isoja monen sadan hengen tilaisuuksia. Mieleenpainuvimpia hetkiä ovat olleet mm. valopihan katosta roikkuvat akrobaatit ja valopihalla järjestetyt sambakarnevaalit. Bändit, esiintymislavat ja esimerkiksi osteribaarit ovat tulleet tutuiksi monista tapahtumista.“

Kosonen jatkaa

Ravintola Factory Pitäjänmäki palvelee Valimotie 13 A:n rakennuksessa arkipäivisin kymmenestä kahteen. Kokous- ja juhlapalveluja voi tiedustella myynti@ravintolafactory.fi ja lounaslistan löydät täältä.

Haluatko olla yksi meistä? Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Meillä on yrityksellesi juuri sopivasti tilaa toimia. Kaupan päälle pääset nauttimaan Valimo
Centerin monipuolisista palveluista. Ota yhteyttä jo tänään!