fbpx

Henkilökuvassa: vuokrauspäällikkö Arto Haavisto

Henkilökuvassa-artikkelisarja käy läpi Valimo Centerissä työskentelevien henkilöiden kuulumisia. Henkilökuvassa Valimo Centerin vuokrauspäällikkö Arto Haavisto.

Pari vuosikymmentä kiinteistöalalla kokemusta kartuttanut Arto Haavisto liittyi Nurmi Kiinteistöjen tiimiin reilu vuosi takaperin. Arto pitää toimistoaan Valimo Centerissä ja vastaa kaikista pk-seudun kohteiden vuokrauksista.

Kerro taustastasi. Miten päädyit näihin hommiin?

Olen toiminut parikymmentä vuotta rakentamis- ja kiinteistöalalla vuokraten ja kehittäen kiinteistöjä sekä toteuttanut asset managementiä ja transaktioita. Olin tutkinut jo hetken aikaa mahdollisuuksia palata takaisin kiinteistösijoittajan palvelukseen. Kun mahdollisuus avautui ja Valimo Centeriin etsittiin sopivaa henkilöä, tartuin tilaisuuteen ja aloitin Nurmi Kiinteistöillä vuoden 2022 kesän loppupuolella, eli olen nyt ollut tiimissä reilun vuoden. 

Mitä työtehtäviisi Valimo Centerissä kuuluu ja millainen voisi olla tavallinen arkipäiväsi?

Toteutan kaikkien neljän Valimo Centerin kiinteistön sekä Nurmi Kiinteistöjen pk-seudun kohteiden osalta operatiivista vuokrausta ja kaupallista kiinteistökehitystä sekä vastaan nimettyjen kiinteistöjen myynnistä pk-seudulla. Myös nykyisten vuokralaisten asiakastyytyväisyys on merkittävässä osassa työnkuvassani. 

Arkipäiväni ovat vaihtelevia, mutta pääosin työskentelen Pitäjänmäen toimistolta käsin. Paikan päällä Valimo Centerissä tulee seurattua kiinteistöjen arkea ja vaihdettua kuulumisia vuokralaisten kanssa. Päivittäiset aktiviteetit keskittyvät uudisvuokraukseen ja nykyisten vuokralaisten tilatarpeisiin, tilojen optimointiin, muokkaukseen, laajentamisiin tai supistamisiin sekä kiinteistöjen ja niiden palveluiden kaupalliseen kehittämiseen. 

Nurmi Kiinteistöillä on pk-seudulla omistuksessa useampia kymmeniätuhansia neliöitä, muun muassa Pitäjänmäessä Valimo Centerin kiinteistökokonaisuudessa sekä Varistossa ja Pukinmäessä, joten jalkautumista edelleen kehittyviin toimisto- ja liikerakentamisen ympäristöihin tulee myös jonkin verran. 

Mitä elämääsi kuuluu juuri nyt?

Työpäivät ovat ajoittain hektisiä mutta mielenkiintoisia. Vapaa-ajalla pyrin harrastamaan päivittäin ulkoliikuntaa nauttien luonnon monimuotoisuudesta ja kiertokulusta. Luonto yllättää aina ja pitää mielen virkeänä!

Millaisia projekteja tulevana syksynä ja loppuvuonna on odotettavissa?

Kaikki pk-seudun kiinteistömme ovat vuokrauksen ja kehittämisen kohteina. Jokainen vuokraus johtaa jonkinlaisen projektin, suurempaan tai pienempään. Tyypillisesti ne ovat neuvotteluita tilojen uudisvuokrauksista tai nykyisten vuokralaisten tilojen optimointia käyttäjän tarpeita vastaaviksi. Myös Pukinmäen Rälssintien noin 2800 m2 kokoisen toimisto-varastokiinteistön myynti tai vuokraus on yksi merkittävistä syksyn projekteista.

Viimeisimmät uutiset

Haluatko olla yksi meistä? Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Meillä on yrityksellesi juuri sopivasti tilaa toimia. Kaupan päälle pääset nauttimaan Valimo
Centerin monipuolisista palveluista. Ota yhteyttä jo tänään!