Ravintola Factoryn lounas

Tervetuloa herkuttelemaan
Factoryn lounas on maukas ja monipuolinen! Lounaslista on rakennettu ajatellen erilaisia ruokavalioita, laktoosittomia ja gluteenittomia ruokailijoita unohtamatta. Tarjolla on useampi lämmin lounasvaihtoehto sekä erinomainen salaattipöytä. Lounashintaan kuuluu myös jälkiruoka sekä kahvi. Suosittu lounasravintola sijaitsee viihtyisällä ja valoisalla atriumpihalla, Valimo Centerin a-talon sydämessä.
Lounasbuffet arkisin klo. 10.00 – 14.00. Lounasbuffet sisältää runsaan salaattipöydän, neljä lämmintä ruokavaihtoehtoa, leipäpöydän (mm. itse paikan päällä paistettuja sämpylöitä) sekä jälkiruoan ja kahvin / teen. Lounasbuffet 12,30€ (Lasten lounas: 10v ja alle 1€/ikävuosi), salaattibaari 12,30€. ELÄKELÄISTARJOUS Lounasbuffet 11 €/hlö, tarjous voimassa eläkeläiskortilla arkisin klo 13 alkaen lounasajan päättymiseen saakka.
Ravintola Factoryn lounaslista: katso päivittäin vaihtuva lounas
Maanantai 19.5.2025
Maapähkinävoi-porkkanakeitto (L+G sis.pähkinää)
Rapeaksi paistettu kana Cordon bleu (VL) bearnaisedippi (VL+G) basmatiriisi (VE+G)
Miilunpolttajan Pasta carbonara (L+G) Rummo-spagetti (VE) parmesaanimuru (VL+G)
Talon Shepherd’s pie naudanlihalla ja kasviksilla (L+G+liha 100% nauta)
Härkismasala herkkusienillä, soijakermalla ja korianterilla (VE+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Oreo-suklaamousse mascarponella (L)
Tiistai 20.5.2025
Savuporojuustokeitto (L+G) krutongit (M)
Nepalilainen Rogan Josh -karitsacurry (M+G+VS) basmatiriisi (VE+G)
Voissa paistetut rapeat muikut (L) perunamuusi (L+G) tilli-kermaviilikastike (L+G)
Itse tehdyt pinaattiohukaiset (L) puolukkahillo (VE+G)
Teriyakimaustettu kasvis-tofuwokki korealaiseen tapaan (VE+G+VS)
Factoryn jäätelöbaari (L+G)
Keskiviikko 21.5.2025
Mustajuurikeitto-tryffeliöljyllä (L+G)
Tee-se-itse hampurilainen: pihvi (M+G+VS: 100% nauta) sämpylät (VL) ranskalaiset perunat (VE+G)
suolakurkku (VE+G) marinoitu punasipuli (VE+G), cheddarjuustokastike (L+G)
jalapeno (VE+G) chilli-aioli (VE+G+VS)
Fish & Chips – rapeaksi paistettua tempurapaneroitua seitiä (VL) ranskalaiset perunat (VE+G)
Paistettuja falafel-kasvispyöryköitä chimichurri-glaseerauksella (VE+VS) kasvisbiryani (VE+G+VS)
Vaniljalla maustettu mango-valkosuklaapannacotta (L+G) marjasalaatti (VE+G)
Torstai 22.5.2025
Hernekeittoa (M+G) pilkottua sipulia (M+G)
Grillattuja mureaa porsaan kassleria pippurikastikkeessa (L+G+VS) Patatas bravas (VE+G)
Nyhtökanatortillat cheddarjuusto hunnulla (VL+VS) crème fraîche (L+G) mangosalsa (VE+G+VS) jalapeno (VE+G)
Mausteinen kebab-perunapannu (M+G+VS+100% nauta)
Satay-paahdettua tofua tomaatti-currykastikkeessa (VE+G+VS+sis.pähkinää) basmatiriisi (VE+G)
Factoryn letut (L) oman keittiön mansikkahillo (VE+G) vaniljavaahto (L+G) jäätelö (L+G)
Perjantai 23.5.2025
Thaimaalainen rapukeitto bambunversoilla (M+G+VS)
Mausteinen nepalilainen Garlic chicken (L+G+VS) kevätsipuli-riisi (VE+G)
Factoryn lihapullat perinteisessä ruskeassa kastikkeessa (L+VS) perunamuusi (L+G)
Pepperoni-ananaspizza tuoreella rucolalla (VL)
Grillattuja herkkusieniä ja Härkistä balsamicokastikkeella (VE+G+VS)
Sitruuna-tuorejuustoviinerit (VL)