Valimotie 13a 4. krs 360 m²

Jäähdytetty toimistotila omalla sisäänkäynnillä rakennuksen neljännessä kerroksessa. Tila koostuu useammasta toimistohuoneesta sekä neuvottelutilasta. Muuttovalmis sellaisenaan, mutta mahdollisuus myös remonttiin, jonka suunnittelemme ja toteutamme aina vuokralaisen tilatarpeiden mukaisesti.

Valimo Centerin Valimotie 13a:ssa sijaitsee kaikkia vuokralaisia palvelevat aulapalvelut ja rakennuksen katutasossa runsaan lounaan arkipäivisin tarjoilee Ravintola Factory. Ravintolan takaosasta löytyy neuvottelutilat: Paja, Verstas ja Tehdas, jotka ovat vuokrattavissa joustavasti – kokoustarjoiluilla tai ilman.

Lataa pohjakuva:

Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Ota yhteyttä! Kiinnostuitko, onko kysyttävää? Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Yhteyshenkilönne

Vuokrauspäällikkö
Arto Haavisto
044 906 2226
arto.haavisto@nurmi-yhtiot.fi

Kiinteistökehitysjohtaja
Ville Vairinen
050 358 3184
ville.vairinen@nurmi-yhtiot.fi

Tutustu Valimo Centerin rakennuksiin

Valimo Center kattaa neljä monipuolista kiinteistöä, joiden tarkemmat esittelyt ja tiedot löydät täältä. Alta pääset siirtymään kiinteistön omalle kohdesivulle, jossa on lisätietoja rakennuksen teknisistä tiedoista, ympäristöstä ja palveluista. Jo yli 100 yritystä on valinnut Valimo Centerin kotipesäkseen. Kirjoittelemme vuokralaistemme kuulumisia säännöllisesti valimolaiset-sivulle.

Valimotie 13a

Valimotie 13a tarjoaa monipuolista, muunneltavaa toimistotilaa sekä viihtyisän miljöön. Tilaa löytyy toimistohuoneista aina isoiksi tilakokonaisuuksiksi. Alakerrassa sijaitsee suosittu Factory Pitäjänmäki -lounasravintola sekä kaikkia vuokralaisia palvelevan aulapalvelun.

Lue lisää »

Valimotie 13b

Valimotie 13b on hyvä valinta räätälöityä tilakokonaisuutta etsivälle sen muuntojoustavuuden ansiosta. Kaikkiin kerroksiin pääsee kulkemaan myös tavarahissillä, lisäksi alakerrassa on hyvä lastauslaituri. Parkkihallin kautta pääsee kulkemaan 13a:n sisarrakennukseen myös sisäkautta.

Lue lisää »

Valimotie 10

Valimotie 10:ssä eli tutummin Sporttitalon kerroksista löytyy tiloja pienestä suureen. Kaksi alinta kerrosta ovat korkeampaa tilaa, eli ne soveltuvat erinomaisesti tuotantotilaksi. Valimotie 10:n tilat ovat yhdistettävissä Hiomotie 3:n kanssa, jolloin saadaan jopa 2 400 m²:n kokonaisuus yhdessä tasossa.

Lue lisää »

Hiomotie 3

Hiomotie 3:ssa on vuokrattavana tehokasta ja kohtuuhintaista toimitilaa, joka voidaan remontoida vastaamaan vuokralaisen tarpeita. Hiomotie 3:n ja Valimotie 10:n tilat ovat yhdistettävissä yhtenäiseksi 2 400 m²:n kokonaisuudeksi yhdessä tasossa sekä kummatkin kiinteistöt yhdistämällä 20 000 m²:n kokoiseksi tilaksi.

Lue lisää »