Hiomotie 3 4. krs 1171 m²

Iso toimistotila rakennuksen neljännessä kerroksessa. Toteutamme tilaan tarvittaessa remontit ja tilamuutokset vuokralaisen toiveiden mukaisesti. Vuokrattavissa myös koko kerros, joka jatkuu Valimotie 10 puolelle (2. ja 3.) 2978 m2 ja 2341 m2.

Vuokralaisia palvelee Valimotie 13a:ssa sijaitseva aulapalvelu, josta hoituu myös postien vastaanotto, edelleenlähetys sekä pakettipalvelut. Samasta rakennuksesta löydät talon oman kuntosalin, jonne pääsee kulkuavaimella klo 5-21. Katutasossa runsaan lounaan arkipäivisin tarjoilee Ravintola Factory. Mikäli tarvetta on kokoustiloille, löytyy niitä joustavasti aina 2-20:lle henkilölle. Neuvottelutilat ovat vuokrattavissa täältä tai aulapalvelusta.

Lataa pohjakuva:

Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Ota yhteyttä! Kiinnostuitko, onko kysyttävää? Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Yhteyshenkilönne

Vuokrauspäällikkö
Arto Haavisto
044 906 2226
arto.haavisto@nurmi-yhtiot.fi

Kiinteistökehitysjohtaja
Ville Vairinen
050 358 3184
ville.vairinen@nurmi-yhtiot.fi

Tutustu Valimo Centerin rakennuksiin

Valimo Center kattaa neljä monipuolista kiinteistöä, joiden tarkemmat esittelyt ja tiedot löydät täältä. Alta pääset siirtymään kiinteistön omalle kohdesivulle, jossa on lisätietoja rakennuksen teknisistä tiedoista, ympäristöstä ja palveluista. Jo yli 100 yritystä on valinnut Valimo Centerin kotipesäkseen. Kirjoittelemme vuokralaistemme kuulumisia säännöllisesti valimolaiset-sivulle.

Valimotie 13a

Valimotie 13a tarjoaa monipuolista, muunneltavaa toimistotilaa sekä viihtyisän miljöön. Tilaa löytyy toimistohuoneista aina isoiksi tilakokonaisuuksiksi. Alakerrassa sijaitsee suosittu Factory Pitäjänmäki -lounasravintola sekä kaikkia vuokralaisia palvelevan aulapalvelun.

Lue lisää »

Valimotie 13b

Valimotie 13b on hyvä valinta räätälöityä tilakokonaisuutta etsivälle sen muuntojoustavuuden ansiosta. Kaikkiin kerroksiin pääsee kulkemaan myös tavarahissillä, lisäksi alakerrassa on hyvä lastauslaituri. Parkkihallin kautta pääsee kulkemaan 13a:n sisarrakennukseen myös sisäkautta.

Lue lisää »

Valimotie 10

Valimotie 10:ssä eli tutummin Sporttitalon kerroksista löytyy tiloja pienestä suureen. Kaksi alinta kerrosta ovat korkeampaa tilaa, eli ne soveltuvat erinomaisesti tuotantotilaksi. Valimotie 10:n tilat ovat yhdistettävissä Hiomotie 3:n kanssa, jolloin saadaan jopa 2 400 m²:n kokonaisuus yhdessä tasossa.

Lue lisää »

Hiomotie 3

Hiomotie 3:ssa on vuokrattavana tehokasta ja kohtuuhintaista toimitilaa, joka voidaan remontoida vastaamaan vuokralaisen tarpeita. Hiomotie 3:n ja Valimotie 10:n tilat ovat yhdistettävissä yhtenäiseksi 2 400 m²:n kokonaisuudeksi yhdessä tasossa sekä kummatkin kiinteistöt yhdistämällä 20 000 m²:n kokoiseksi tilaksi.

Lue lisää »