fbpx

Viimeisimmät julkaisut

Valimolaiset: NL Acoustics Oy

Hiomotielle on kesän aikana muuttanut uusi valimolainen. NL Acoustics on kansainvälinen teknologiayritys, jonka Suomessa valmistettuja ultraäänikameroita hyödynnetään ennakoivassa kunnossapidossa muun muassa vikojen paikallistamiseen, tuotantoprosessien tehostamiseen sekä energian ja kustannusten säästämiseen. 

Katso »

Suomen Olympiakomitea viihtyy Valimotie 10:ssä

"Toimitilojen pitää olla viihtyisät ja monitoimiset, joissa työnteko sujuu kulloisenkin työntekotavan mukaan"

Olympiakomitea vastaa Suomen suhteista kansainväliseen urheiluun

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö. Tavoite on selkeä: yhdessä urheiluyhteisön ja eri verkostojen kanssa olympiakomitea tekee töitä sen eteen, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä urheilujärjestöjen sekä yhteistyökumppaneiden kanssa Olympiakomitea rakentaa urheilusta ja liikunnasta elinvoimaa Suomeen.

Olympiakomitealla on 88 jäsenjärjestöä, 29 kumppanuusjäsentä sekä neljä henkilöjäsentä ja työllistää noin 60 henkilöä. Toiminnan perusteena ovat komitean keskeisimmät arvot: yhdessä, ilolla, kunnioittavasti vastuullisesti ja erinomaisesti. Olympiakomitean Arto Kuusisto kertoo toiminnasta seuraavasti:

”Vastaamme yhdessä lajiliittojen ja muiden urheiluverkostojen kanssa, että suomalainen huippu-urheilu menestyy maailmalla. Suomen Olympiakomitea on Kansainvälisen Olympiakomitean kansallinen toimija Suomessa ja osallistuminen Olympiakisoihin tapahtuu kauttamme. Samoin tuemme jäseniämme, että heidän paikalliset toimijansa eli urheiluseurat olisivat elinvoimaisia. Tähän pyrimme mm. seuratoiminnan johtamisen kehittämisellä, ammattimaisuuden lisäämisellä ja digitaalisen palvelualustan Suomisportin avulla”

Valimotie 10 tiloissa Olympiakomitea ja 60 muuta liikuntajärjestöä on viihtynyt vuodesta 2018. Toimitilat remontoitiin heitä varten vastaamaan nykyajan tilavaatimuksia sekä luomaan viihtyisyyttä siellä työskenteleville. Olympiakomitean tilat käsittävät koko Valimotie 10 kerrokset neljästä kuuteen – yhteensä noin 4000 neliötä.

Kysyimme Artolta mitä asioita he pitävät tärkeinä toimitiloja arvioitaessa:

”Toimitilojen pitää olla viihtyisät ja monitoimiset, joissa työnteko sujuu hyvin kulloisenkin työntekotavan mukaan. Remontissa kiinnitettiin erityistä huomiota visualisuuteen ja tilojen monipuolisuuteen. Sporttitalossa on perinteisiä ja aktivoivia neuvottelutiloja sekä isoja ja pieniät tiloja. Esteettömyys oli myös tärkeä seikka toimitiloja suunniteltaessa. Sporttitalo sijaitsee keskeisellä paikalla, johon työntekijöiden, asiakkaiden ja muiden toimijoiden on helppo tulla. Liikunta- ja urheiluyhteisö on viihtynyt erinomaisesti Sporttitalossa.”

Tutustu Olympiakomitean toimintaan heidän nettisivuilla.

Haluatko olla yksi meistä? Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Meillä on yrityksellesi juuri sopivasti tilaa toimia. Kaupan päälle pääset nauttimaan Valimo
Centerin monipuolisista palveluista. Ota yhteyttä jo tänään!