Sijainti

Sijainti 2020-03-16T17:12:45+02:00
Valimo Center sijaitsee Pitäjänmäen yritysalueella Valimossa, Vihdintien ja Pitäjänmäen välissä ja junaradan välittömässä läheisyydessä. Alue on tunnettu laajasta ja monipuolisesta yrityskannastaan. Työpaikkoja alue tarjoaa noin 26.000 hengelle. Alueen historia perustuu vahvasti teollisuuteen ja sen nousuun, mikä näkyykin mm. paikannimissä ja suojelluissa tehdasrakennuksissa.

toimitilaa helsinki

Pitäjänmäen vahvuus on elävä, monimuotoinen ympäristö, jossa asutaan, työskennellään ja harrastetaan. Palveluita alueelta löytyy joka lähtöön, lukuisat tasokkaat lounasravintolat, pankit ja lääkäriasemat palvelevat alueen työssäkäyviä ja asukkaita. Erityisesti urheilumahdollisuudet ovat hyvät; aivan vierestä löytyy tenniskeskus, jalkapallohallit, arvostettu golf-kenttä, frisbee-golf-kenttä sekä kaksi suurta liikuntakeskusketjua.

Valimo Centerin joukkoliikenneyhteydet ovat loistavat; aluetta sivuavat Vihdintie ja Pitäjänmäentie, jota pitkin kulkevat bussit Espooseen, Vantaalle sekä Helsingin keskustaan. Junalla pääsee Valimon asemalta keskustaan kymmenessä minuutissa ja Leppävaaraan kolmessa. Myös poikittaisliikenteen linjat, kuten jokerilinja 550, 54 ja 59, kulkevat alueelta.

Henkilöautolla saavutettavuus on myös loistava; Kehä I:n ja Turunväylän läheisyys takaavat, että kaukaakin pääsee paikalle nopeasti.