fbpx

Viimeisimmät julkaisut

Valimolaiset: NL Acoustics Oy

Hiomotielle on kesän aikana muuttanut uusi valimolainen. NL Acoustics on kansainvälinen teknologiayritys, jonka Suomessa valmistettuja ultraäänikameroita hyödynnetään ennakoivassa kunnossapidossa muun muassa vikojen paikallistamiseen, tuotantoprosessien tehostamiseen sekä energian ja kustannusten säästämiseen. 

Katso »

Relevant Digital

"Toimistotilat tarjoavat toimivat ja helposti saavutettavat tilat niille, jotka tekevät töitä mieluummin sieltä käsin"
<em>Relevant Digital kasvattaa digitaalisten palveluiden tuottoja auttamalla julkaisijoita löytämään tuottavampia tapoja toimia sekä mainostaja tekemään tuloksellisempaa verkkomainontaa dataa hyödyntäen<em>

RELEVANT DIGITAL TUOTTAA PALVELUITA JA TEKNOLOGIOITA JULKAISIJOILLE JA MAINOSTAJILLE

Relevant Digital on vuosien ajan auttanut suuria mediataloja kehittämään mainosliiketoimintaansa sekä mainostajia tavoittamaan heille merkityksellisiä yleisöjä verkossa. Yrityksen ydinosaamista ovat verkkomainonnan ohjelmallinen myynti ja ostaminen, mainonnanteknologioiden käyttöönotot, datan hyödyntäminen sekä verkkomainonnan tukipalvelut. Viime vuosina Relevant Digital saavuttanut vahvaa kasvua myös Suomen ulkopuolella kehittämänsä SaaS-palvelun avulla, joka auttaa julkaisijoita ympäri Euroopan hallinnoimaan ja maksimoimaan mainostuottoja. Toimitusjohtaja Petri Kokkonen kuvailee yrityksen toimintaa seuraavasti:

“Digitaalisen mainonnan alalla kehitys on toisinaan vauhdikasta ja on vaikea pysyä mukana menossa. Me Relevant Digitalilla seuraamme kehittyvää alaa intohimoisesti ja uteliaina ja autamme asiakkaitamme viemään tuottavimpia toimitapoja käytäntöön. Tarjoamme ratkaisuja niihin haasteisiin, joita asiakkaamme tavallisesti työssään kohtaavat eli ajan tasalla olevaan osaamiseen, teknologian tuntemukseen ja resursointiin. Kansainvälisen tiimimme osaaminen on alan huippuluokkaa sitä kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme merkittävää konkreettista arvoa. Oma teknologiamme ovat saavuttanut vahvaa kasvua Euroopassa ja luonnollisesti koko tiimimme on tulevasta hyvin innoissaan.”

Relevant Digital on pitänyt päämajaa Valimo Centerissä vuodesta 2012. Yrityksessä tehdään paljon töitä etänä jo senkin takia, että tiimi jakautuu useaan eri maahan, mutta toimistotilat tarjoavat toimivat ja helposti saavutettavat tilat niille, jotka tekevät töitä mieluummin sieltä käsin. Positiivista Valimon alueessa on sen keskeinen sijainti ja helppo saavutettavuus monesta eri suunnasta myös julkisilla. Alueella on paljon yrityksiä ja viime vuosina lounastarjonta on kehittynyt huimasti. Vuosien saatossa Relevant Digitalin tiloja on remontoitu ja sisustettu aina tarpeen mukaan. Toimiston hitti on rentoutumishuone hierollavalla tuolilla, johon voi kiireisen päivän keskellä vetäytyä omaan rauhaan. Myös Valimo Centerin oma kuntosali on aktiivisessa käytössä. Aulassa palvelu on aina ystävällistä ja huoltopalvelut pelaavat tarvittaessa hyvin.

Tutustu Relevant Digitalin toimintaan heidän nettisivuilla.

Haluatko olla yksi meistä? Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Meillä on yrityksellesi juuri sopivasti tilaa toimia. Kaupan päälle pääset nauttimaan Valimo
Centerin monipuolisista palveluista. Ota yhteyttä jo tänään!