Viimeisimmät uutiset

Valimolaiset: NL Acoustics Oy

Hiomotielle on kesän aikana muuttanut uusi valimolainen. NL Acoustics on kansainvälinen teknologiayritys, jonka Suomessa valmistettuja ultraäänikameroita hyödynnetään ennakoivassa kunnossapidossa muun muassa vikojen paikallistamiseen, tuotantoprosessien tehostamiseen

Lue lisää »

Prevett on eläinlääkärin valinta

”Aulapalvelun helppous ja herkullinen lounasravintola houkuttaa”
Prevett tarjoaa eläinlääkinnän ammattilaisille kattavan tuotevalikoiman ja parhaan palvelukokemuksen.

Prevett Oy on toimialansa tunnetuin tukkukauppa, joka tarjoaa laajan tuotevalikoiman ja parhaan palvelukokemuksen eläinlääkäreille. Yritys lupaa asiakkailleen olla innovatiivinen kumppani, jolle palvelun kehittäminen on ensiarvoisen tärkeää. Vahvasti kasvava Prevett on 100%:sesti suomalaisessa omistuksessa. Toimitusjohtaja Anne Takala kuvailee Prevetin toimintaa seuraavasti:

”Eläinlääkärin työ on hektistä, eivätkä asiakaskunta tai sairaustapaukset noudata yhtä kaavaa. Erikokoisten ja -lajisten potilaiden tutkiminen ja lääkitseminen näkyy myös tukun tuotevalikoimassa. Henkilökuntamme koostuu eläinlääkinnän ja farmasian ammattilaisista. Tällä porukalla on valtava halu kehittää ja onnistua työssään.”

Aikaisemmin Prevetillä on ollut toimisto- ja varastotilaa Valimo Centerin tiloissa, mutta tilanteiden muuttuessa myös toimitilojen on muututtava tarpeen vaatimaan suuntaan. Nyt yritykselle on remontoitu 378 m2 toimistotilaa Valimotie 13 A:ssa vastaamaan nykyajan tilavaatimuksia. Kysyimme Annelta mitä seikkoja he pitävät tärkeänä toimitiloja valitessa:

”Tilatarpeemme muuttui ajankohtaiseksi varastomme ulkoistuksen myötä. Henkilökuntamme saapuu melko laajalta alueelta ja moni koki Pitäjänmäen helposti saavutettavana. Rauhalliset työhuoneet sekä pysäköintitilat olivat meille tärkeitä seikkoja. Nyt olemme tottuneet myös aulapalvelun tuomaan helppouteen, sekä alakerran mainioon lounasravintolaan.”

Tutustu Prevetin toimintaan heidän nettisivuilla.

Haluatko olla yksi meistä? Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Meillä on yrityksellesi juuri sopivasti tilaa toimia. Kaupan päälle pääset nauttimaan Valimo
Centerin monipuolisista palveluista. Ota yhteyttä jo tänään!