fbpx

Viimeisimmät julkaisut

Valimolaiset: NL Acoustics Oy

Hiomotielle on kesän aikana muuttanut uusi valimolainen. NL Acoustics on kansainvälinen teknologiayritys, jonka Suomessa valmistettuja ultraäänikameroita hyödynnetään ennakoivassa kunnossapidossa muun muassa vikojen paikallistamiseen, tuotantoprosessien tehostamiseen sekä energian ja kustannusten säästämiseen. 

Katso »

Funidatan toimistolla tunnelma on viihtyisä ja kodikas

”Toimistotilojen tulee mahdollistaa yhdessä kehittymisen ja töiden tekemisen laadukkaasti, mutta tilojen on myös tuettava yhteisöllistä tekemistä ja yhdessä viihtymistä”
<em>Funidata muutti Hiomotielle jo vuonna 2016 mutta on sittemmin siirtynyt tilasta toiseen ja toteuttanut mittavan remontin uuteen toimistoon<em>

Valimon alueen palvelut tuovat funidatalaisille mukavasti lisäarvoa

Perustiedot

  • Yritys: Funidata Oy
  • Arvot: asiantuntijuus, ihmiskeskeisyys, ketteryys, rohkeus
  • Rakennus: Hiomotie 3
  • Henkilöstö: 43
  • Muutto Valimo Centeriin: 2016, muutto toiseen tilaan 2021

Vierailulla Funidatan toimistolla

Hiomotie 3:n kolmannen kerroksen lasioven takaa avautuu valoisa toimisto ja ilmassa tuoksuu vielä pintamateriaalien uutuus. Olemme astuneet sisään Funidatan uusiin tiloihin, joita on remontoitu ja sisustettu vuokralaisensa näköiseksi. Funidata on ketterä ohjelmistotalo, joka tarjoaa ratkaisut opiskelun, opetuksen ja korkeakouluhallinnon digitalisaatioon. He lupaavat mullistaa korkeakoulumaailman päätuotteellaan Sisulla, joka pitkän elinkaaren palveluna vastaa tulevaisuuden asettamiin vaatimuksiin.

Funidatan markkinoinnista ja people operations -tehtävistä vastaava Annukka Alivaara toivottaa meidät iloisesti tervetulleeksi ja pahoittelee tilojen keskeneräisyyttä. Silti tunnelma toimistolla on viihtyisä, emmekä malta olla miettimättä mitä se on sitten kun kaikki on valmista. Funidatan arvoihin kuuluu ihmiskeskeisyys ja se todella huokuu toimistolla vieraillessa.

”Teemme töitä suurella sydämellä ja intohimolla, ja matalan hierarkian yhteisönä päätämme asioista yhdessä keskustellen. Toimistotilojen tulee mahdollistaa yhdessä kehittymisen ja töiden tekemisen laadukkaasti, mutta tilojen on myös tuettava yhteisöllistä tekemistä ja yhdessä viihtymistä”

Annukka kertoo

Funidata muutti Hiomotielle alun perin 2016, mutta tilantarpeen kasvaessa he muuttivat pari kerrosta ylemmäs helmikuussa 2021. Tilat kokivat mittavan remontin, jossa niitä nykyaikaistettiin ja viihtyvyyttä lisättiin myös akustiikkaa parantavilla kokolattiamatoilla. Samalla rakennettiin myös kokonaan uusi taukotila keittiöineen, joka toimiikin tilan katseenvangitsijana – taustaseinä on maalattu violetiksi.

”Aluksi meitä oli alle kymmenen työntekijää, mutta viiden vuoden aikana yritys on kasvanut niin paljon, että ensimmäisen kerroksen tilat eivät enää riittäneet eivätkä myöskään palvelleet käyttötarkoituksiamme. Nyt meitä on jo noin 40 ja konsultit päälle, ja rekrytoimme jatkuvasti lisää porukkaa. Oli hyvä, että uudet toimitilat löytyivät samasta rakennuksesta, joten muuttomatka ei ollut pitkä ja osoitekin pysyi samana”

Annukka lisää

Toimitiloja valitessa Funidatan tiimi haki monitoimisia tiloja, jotka mahdollistavat sekä rauhallisen työskentelyn että tiimien välisen yhteisen tekemisen. Heille oli tärkeää, että jokaiselle työntekijälle on oma työskentelypiste ja neuvottelutiloja sekä hiljaisen työn tiloja on riittävästi – myös tekniikan on toimittava.

”Yhteisten tilojen, kuten keittiön ja taukotilojen tulee olla tarpeeksi tilavia, jotta mahdumme viettämään yhteisiä kahvitaukoja ja juhlistamaan onnistumisen hetkiä. Tarkoituksena on, että toimisto on meille kuin toinen koti, jossa voimme järjestää esim. peli-iltoja ja viettää aikaa myös työajan ulkopuolella”

Annukka jatkaa

Valimon alueen palvelut tuovat Funidatalaisille mukavasti lisäarvoa. Hyvät liikenneyhteydet takaavat toimiston hyvän saavutettavuuden, bussilla tai junalla pääsee helposti perille. Omalla autolla tai pyörällä voi kurvata suoraan parkkihalliin. Lisäksi lähistöllä on tarpeeksi lounaspaikkoja, joten valinnanvaraa riittää, joista valita mieluisin paikka päivän ruokalistan mukaan.

”Ennen etätöihin siirtymistä kävimme säännöllisesti lähellä sijaitsevassa Halvan tehtaanmyymälässä, joten toimistolla oli usein karkkia tarjolla. Lidlin paistopistettäkin olemme käyneet tehokkaasti tyhjentämässä, jos toimistolle on tarvittu esimerkiksi synttäripullatarjoiluja”

Annukka summaa lopuksi


Tutustu Funidatan toimintaan heidän nettisivuilla.


Katso kuvat upeasta Funidatan uudistetusta toimistosta alta

Haluatko olla yksi meistä? Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Meillä on yrityksellesi juuri sopivasti tilaa toimia. Kaupan päälle pääset nauttimaan Valimo
Centerin monipuolisista palveluista. Ota yhteyttä jo tänään!