fbpx

Aulapalvelussa uusi vakiokasvo

Valimo Centerin aulapalvelussa on vaihtunut työntekijä. Vuokralaisia auttaa ja opastaa jatkossa Pihla Lempiäinen. Lue esittely Pihlasta!
Aulapalvelu Pihla

Valimo Centerin 13a:n rakennuksessa sjaitsevassa aulapalvelussa on aloittanut uusi työntekijä. Pihla Lempiäinen on 25-vuotias ”coorilainen” ja asiakaspalvelun moniosaaja, joka työskentelee ensisijaisesti vain Valimo Centerissä. Pihla on jo hyvin päässyt rutiineihin kiinni ja osa vuokralaisistakin on tullut jo tutuksi. Tutustutaan Pihlaan hieman paremmin!

Kerro hieman työskentelyhistoriastasi?

”Minulla on laidasta laitaan työkokemusta asiakaspalvelualalta. Olen toiminut tapahtumissa eri rooleissa, baareissa, siivojana, vaatemyyjänä ja niin edelleen. Ensimmäisessä työpaikassani olen ollut jo 13-vuotiaana ja kuvailisin itseäni moniosaajaksi. Minut voi esimerkiksi nähdä parhaat päällä hostamaassa tärkeää tapahtumaa (esim. ulkoministeriön juhlat tai Jokereiden pikkujoulut) tai korjailemassa rikki menneitä asioita. Minulta luonnistuu kaikki!”, hän summaa.

Jotakin uutta, jotakin tuttua

Vaikka kiinteistöala on Pihlalle uutta, vastaavaa työkokemusta löytyy vastaanotosta hotellissa sekä myös Huone Helsinki Malminkatu 30:n respasta. Hauska sattuma löytyy myös työhistoriasta Postilla, jossa Pihla työskenteli yli viiden vuoden ajan:

”Postilla ehdin tekemään kaikkea mahdollista mitä tapahtuu lähtevän ja saapuvan lähetyksen välillä. Aikoinaan olin myös vastuussa vientisopimusposteista yleensä Konalan, mutta myös alueen 38 eli Pitäjänmäen alueen yrityspostista. Tuttua postia siis käsittelen täällä”, Pihla kertoo.

Miten päädyit nykyiseen työhösi ja tänne Valimo Centeriin?

”Coorille, tarkemmin tänne Valimo Centeriin päädyin, koska pidän tällaisesta monipuolisesta tekemisestä, jossa pääsen auttamaan asiakkaita ja piristämään ihmisten päivää. Työtehtäviinkin oli helppo sopeutua aikaisemman työkokemukseni vuoksi. Asun myös sopivan lähellä työpaikkaa ja aluekin on entuudestaan tuttua. Kiva, että pääsin tänne töihin!”, Pihla kertoo.

Kerro vielä jotakin itsestäsi persoonana? Mitä teet mieluiten vapaalla?

”Olen aidosti seurallinen ihminen, joten minulle saa tulla höpöttelemään mistä tahansa. Parasta ovat illanistujaiset perheeni kanssa. Laitamme ruokaa yhdessä ja parannamme maailmaa aina myöhään yöhön asti. Perheeni on tosi tärkeä minulle. Pidän myös illanistujaisista kavereiden tai ihan ventovieraidenkin kanssa. Minulla on aina avoimet ovet kaikille. Perheeni on karjalainen ja se näkyy meissä vahvasti. Olen hyvä laittamaan ruokaa. Jos joku kaipaa elämänsä karjalanpaistia, sienisalaattia ja blinejä kannattaa kääntyä minun puoleen, ne ovat bravuurini. Muutoin en oikein harrasta mitään vapaa-ajalla, yleensä lähden spontaanisti tekemään asioita. Minulle sopii ihan koti-ilta Netflixin parissa tai vauhdikkaampi päivä ties missä. En ota stressiä siitä miten minun pitäisi vapaa-aikani käyttää”, hän summaa lopuksi.

Aulapalvelu Pihla

Viimeisimmät uutiset

Haluatko olla yksi meistä? Vuokraa toimitilat Valimo Centeristä

Meillä on yrityksellesi juuri sopivasti tilaa toimia. Kaupan päälle pääset nauttimaan Valimo
Centerin monipuolisista palveluista. Ota yhteyttä jo tänään!